Jag föder inga ariska barn – fuck you, Hitler!

Jag är ett bevis på nazisternas misslyckande.
Därför är det som växer i min mage ett fuck you till Adolf Hitler.
Nazisterna sökte en ”slutlig lösning av judefrågan”.

Detta skrev Helena Trus i Aftonbladet på Förintelsens minnesdag i år.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/kronikorer/helenatrus/article20219470.ab

Och visst är det fruktansvärt med det ökande judehatet i världen och i Sverige. Men några tankar slog mig direkt då jag läste detta.

Själv är jag en så kallad arier. En sådan som nazisterna hyllade och ville att de skulle sätta barn till världen för att bevisa den nordeuropeiska rasens överlägsenhet. Men jag ville ALDRIG bli en av dem. Och sedan barnsben har jag fått lära mig vilka hemska människor vitingar är. De för krig. De tar naturtillgångar. De förslavar svarta. De gasar ihjäl judar och muslimer. Sådana människor ska inte få sprida sig, det ansåg jag redan som liten. Därför beslöt jag mig redan i tonåren, innan jag ens hade börjat bearbeta svartsjukan på mina småsyskon som fick föräldrarnas uppmärksamhet och innan jag ens tänkt tanken att antingen jobbar jag eller skaffar barn – att aldrig föröka mig och sätta fler arier till världen. Detta skulle bli ett ”fuck you Hitler”.

Så småningom kom även tankarna att ”vem i hela världen sätter barn till en värld där Auschwitz existerat, hur tänker man då och hur egoistisk är man?”

Jag har aldrig ångrat mitt beslut. Och även jag känner mig som ett bevis på nazisternas misslyckande. Jag är inte en kvinna som sätter fler nordeuropeer till världen. Ty nordeuropeer är ett jävla folk. Det fick jag lära mig som barn. Det får jag lära mig nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: