Varför strävar man efter faderslösa barn?

Singelkvinnor ska få samma rätt till insemination och provrörsbefruktning som par. Regeringen vill ändra lagen och förändringen kan träda i kraft redan nästa år.

http://www.metro.se/nyheter/singlar-ska-fa-samma-ratt-till-provrorsbefruktning-som-par/EVHoeu!PR2WIgaIodtB2/

Varför då? I Sverige klagas det på frånvarande fäder, och om jag inte missminner mig så finns det en korrelation mellan kriminalitet och frånvarande pappor. Och folk klagar som tusan på att de har svårt att få vardagen att gå ihop om de är TVÅ – varför skulle vardagen bli så mycket enklare om man är EN som ska hämta och lämna på dagis, ta ut VAB, skjutsa barn till aktiviteter och kompisar???

Tror dessa singelkvinnor att de kommer vara attraktiva på arbetsmarknaden då det kan innebära att de är borta mer än de är där? Eller kommer man helt frankt kräva att de barnlösa och barnfria bara kan och ska ställa upp med att jobba 150-200 %?

Dessutom är inte barn nån rättighet, så varför ska staten betala? Visst, vill du ha ett barn, fine, fixa med assisterad befruktning, surrogatmammor, whatever, men ta inte skattebetalarnas pengar till det!

Protestera i stället mot Putin som inte tillåter adoptioner till Sverige för det fall att homosexuella skulle kunna adoptera dem! Ta hand om fosterbarn och barn som har det svårt HÄR och i andra länder i stället för att vara så egotrippade att ni till varje pris måste ha en mini-me i en värld som har krig , miljöförstöring, terrorism, bostadsbrist och arbetslöshet!

Hur fan TÄNKER ni?

Och så menar ni att det är vi barnfria som är känslokalla och egoistiska…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: