Vakta era tungor!

Eurovisiontvåan Polina Gagarinas stöd för Conchita Wurst skapar ilska i hemlandet – samtidigt som stjärnan själv svarar på kritiken.
– Jag ber er alla att vakta era tungor, skriver hon på Instagram.

http://www.expressen.se/noje/stor-ilska-mot-kyssen-i-eurovision-finalen/

Då Ryssland fick höga poäng i ESC så buades det friskt i Wien. Men TV-tittarna fick höra applåder. (Undrar vad man kommer ålägga Sverige för censur från EBU:s sida nästa år?)

Polina Gagarina valde under vistelsen i Wien att gå tvärtemot det officiella ställningstagandet i sitt hemland. På en presskonferens uttalade hon sitt stöd för HBTQ-rörelsen.
– Min låt handlar om kärlek och alla pratar ett språk, kärleks språk. Det spelar ingen roll vem du är, vi är människor. Vi kan bygga broar tillsammans. Jag såg det i det dag, och det fick mig att gråta, sa hon på plats i Wien.

I Ryssland får hon kritik. Man är till och med GLAD att hon inte vann eftersom man inte vill ha skäggiga damer till Ryssland!

Polina & Conchita – låt INGA idioter stoppar er! Och till er som buar ut Ryssland då de får poäng – ni är PRECIS likadana som de som stiftar antigay-lagar. Ni låter också hatet styra och dömer ALLA i stället får individer.

Så – KAN inte haters på BÅDA sidor lägga ner??? Jag vill inte HELLER att finalen skulle ha gått i Ryssland – men att tycka illa om varenda individ som visar sig offentligt – nä, är inte det främlingsfientligt, förresten???

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: