Antirasister underblåser rasism

Det var mycket folk på Vivallabadet den dagen, varför också bevisläget blev gott. Många hörde: ”Jävla zigenardjävlar”, ”Jag skall knulla alla zigenare”, en del hörde även ”horor, horungar, slödder och tattare”. Åklagaren hävdade att då allt detta ropades till romer borde gaphalsen straffas för hets mot folkgrupp. Men han övertygade inte tingsrätten i Örebro, som friade: ”Kan inte anses nedsättande för den romska gruppens anseende.”

Denna dom upprörde Sverigedemokraterna, som menade att om den åtalade inte hetat Habibi utan Svensson hade hon säkert blivit fälld.

http://www.dn.se/kultur-noje/kulturdebatt/vilse-i-mangfalden/

Detta skrev Maciej Zaremba för några år sedan i DN. Och mycket tyder på att Sverigedemokraterna har rätt i detta fall. Gäller det ordinär brottslighet kan invandrare knappast räkna med mildare behandling, snarare tvärtom. Men när det kommer till hatiskt tal verkar invandrarskapet förmildrande. Till exempel kommer incidenten vid badet inte med i statistiken över anmälda hatbrott, av det skälet att gaphalsen hette Habibi. Hatbrott blir det först när en svensk begår det. En hatisk invandrare är en mindre risk än en svensk. Men vem är då svensk, som även antirasisterna mer än ofta påpekar. Etnicitet får inte registreras i Sverige, och man ställer ju knappast frågan var någon är född då hen har kallat folk för zigenarhoror! Så man går på namnet. (Taskigt får vissa finnar. Samt vissa finska romer.)

Att man dömer svenskar hårdare är rasism. Dels mot svenskar, men även mot utlänningar. Då en svensk flicka blev gruppvåldtagen för ett antal år sedan dömdes inte killarna eftersom det låg i deras kultur att våldta! För det första: Det är fördomsfullt att påstå att det finns en kultur som säger att det är okej att våldta. Eller att stjäla. Eller knapra piller.
För det andra: Rättssäkerheten är lika med noll om du är svensk och har blivit våldtagen.

Med andra ord – sjuk behandling av både invandrare och svenskar med detta synsätt.

Maciej Zaremba skrev vidare:

”Vad är det vi bevittnar? Början till en segregerad offentlighet där hudfärg, kön, religion och härstamning ger rätt att säga saker som andra inte får? Det är lätt att hitta inlägg där någon avfärdas då hon inte är invandrare, inte kommer från ”förorten”, råkar vara man i viss ålder eller – värst av allt – kvinna som invandrat men inte skriver under på att Sverige behärskas av rasism. Då kan man kalla henne ”husneger” och komma undan med det, om man inte heter Svensson, vill säga.

Det mest talande exemplet på hur viktigt det blivit med avsändares identitet är tidskriften Mana, vars chefredaktör Babak Rahimi fann det nödvändigt att i sina artiklar utge sig för att vara en kvinna i Iran, med påhittad biografi och allt.

Det märkliga är att det är folk som tror sig vara ”antirasister” som denna gång underminerar det civiliserade samtalet. Smaka på det här inlägget i bloggosfären: ”Begreppet husneger skulle effektivt kunna användas … emot negrer/invandrare som är med i borgerliga partier, t ex Nyanko Subyami i folkpartiet” (antirasistisk stavning, min anm.). Hänger ni med? Att inte vara född i Sverige förpliktigar till bestämda åsikter. En mer etablerad bloggare som påstår bekänna sig till ”vänstern” är kritisk mot att invandrare ingår ”färgblandade relationer”. Det försvårar kampen mot rasismen, anser hon. Liksom extremhögern tycks hon mena att hudfärgen förpliktigar.”

Husneger??? Är det SANT!!!??? I så fall så skulle jag be till den så kallade antirasist som använder sådana begrepp att fan inte kasta sten i glashus! Hur i helsicke kan de klaga på Pippi och Tintin då de använder ord som VERKLIGEN är rasistiska och hänvisar till slaveriets tid och slavägares benämning på folk med mörkare hudfärg???

Kom inte och klaga på vad jag kallar små goda, runda bollar, säger jag bara!!!

Men rasism är tydligen så mycket i Sverige. Om elever har tröjor med svenska flaggan på är det rasism. Om man sjunger ”Den blomstertid nu kommer” är det rasism. Svenska flaggor på kommunalhus är rasism.

Och det är invandrare som skrattar ut dessa PK-människor. DE fattar att vi är i Sverige.

Inte fasen skulle väl vi anklagar holländare för rasism om vi inte kan uttala Schiphol korrekt och någon rättar oss. Inte skulle då jag anklaga holländare för rasism för att de cyklar eller klär sig i orange tröjor. Skulle holländare säga att folk är rasister som sjunger ”Wilhelmus” skulle jag skratta åt dem!

https://sv.wikipedia.org/wiki/Wilhelmus_van_Nassouwe

Då jag läste detta kom jag att tänka både på kvinnan som slogs ner och blev avriven slöja, vilket orsakade slöjupproret. Då hon blev nedslagen två gånger på helt olika ställen så är det väl klart som fan att det var någon som hade stenkoll på var hon rörde sig!

https://ladycobra.wordpress.com/tag/slojuppropet-gor-nahid-sarvestani-forbannad-som-sagar-det-totalt/

http://www.expressen.se/nyheter/gravid-kvinna-i-sloja-har-attackerats-igen/

Okända män? För henne kanske, men jag tror att någon hon kände väl hade skickat dit dem…

Och då en svart man och hans son blev misshandlade i Malmö för något år sedan och det visade sig att det var personer med bakgrund i Mellanöstern som misshandlat mannen och pojken – då lägger media locket på!

http://www.svt.se/opinion/mediernas-angslighet-driver-lasare-till-avpixlat

Och då SÖKER sig folk till sajter som Avpixlat.

Detta är två exempel på hur media ger svenskar skuld för något som invandrare har gjort. Givetvis så vinns det rasister bland både svenskar och invandrare. Men det flesta svenskar och de flesta invandrare är inte rasister.

Något för media att ta mer fasta på?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: