Het is een wonder!

Magnus Linton har skrivit en ny bok som heter ”Knark” där den svenska narkotikapolitiken sågas. Petter Lindgren skriver i Aftonbladet att man buntar ihop ordet KNARK med folk som röker cannabis i socialt syfte och samkväm precis som att de dricker alkohol med de som knaprar piller eller skjuter heroin på Plattan. Och detta gäller från höger till vänster, från hög till låg. Och trots att folk dog och fortsätter att dö av droger så håller man fast vid nymoralism och en mer misslyckad politik än den som förs i resten av Europa.

http://www.aftonbladet.se/kultur/bokrecensioner/article21436597.ab

Amanda Björkman tar också upp boken i DN.
”I andra sammanhang låter vi inte människor dö för att de har fattat dåliga beslut. Det borde inte heller narkomaner behöva göra”, skriver hon.

http://www.dn.se/ledare/signerat/amanda-bjorkman-svenska-politiker-ser-pa-medan-narkomaner-dor/

Så sant! Inte fan skulle vi låta folk dö i hjärtattack för att de vägrar göra något åt att de är för feta. Eller förbjuda folk att stressa eftersom det kan leda till hjärnblödning. Eller neka diabetiker vård om de inte reglerar sitt insulinintag.

Men det är helt underbart att läsa att folk tänker på annat sätt än politiker och PK-media i Sverige! Kort sagt – det är ett under. Och dessa smällkarameller till krönikor är som kyssar som jag gärna bevarar som souvenirer! Även om jag inte tror på kärlek.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: