Grönt gräs i gröna skogar

Nu verkar det växa cannabis lite överallt. I Östergötland hittades en stor cannabisodling på övervåningen i en villa hos en 60-årig man (i Metropolen Byhålan eller någon annan stans, tro?)

http://www.metro.se/nyheter/stor-cannabisodling-pa-overvaningen/Hdzoiz!S6NI86sK9MfIGlR2oXzEZg/

I Kingston i Storbtitannien gick det ännu värre (eller bättre) till. En person hade hittat en cannabisodling som var stor som en hel skog, det var en yta stor som en fotbollsplan med gröna, sköna plantor!
http://www.metro.se/nyheter/var-pa-promenad-snubblade-over-hemlig-cannabisskog/EVHoiy!DxiuPsLYefJs6/
Man får ju nästan orgasm av sådana bilder, och då är jag ju ändå asexuell!

Två personer i Vendelsö skulle ut och plocka svamp. Men de hittade något ännu finare – en stor knarkodling! Iallafall enligt de själva. Inte en tanke på att det kunde vara industrihampa och fågelfrön som hade börjat växa.

Och antingen är de felciterade, eller inte så oskyldiga som de vill ge sken av.

– Vi kom till ett ställe där det var väldigt grönt och flummigt. Jag sa till gubben: ”Herregud vilka växter, det var som att vi hade kommit utrikes”, säger Eva Nyberg på lördagskvällen. Detta enligt Expressen

http://www.expressen.se/nyheter/skulle-leta-svamp–hittade-knarkdjungel/

Grönt och flummigt? Hon ger först sken av att inte ens känna igen växterna, och eftersom hon inte använder droger, hur kan det då vara flummigt? Är det inte lummigt hon menar?

Hon tror att det är utländska växter (hampa har dock odlats i industriellt syfte i Sverige också) och hennes man tror det är cannabis. De googlar – och OJ, de har hamnat i en karkodling! De kallar på polis som kommer och tar bort den, och Eva menar att det måste röra sig om stora summor för den som satt fröna i marken.

Enligt Aftonbladet skulle de inte plocka svamp utan rasta hunden! Denna story blir ju bättre och bättre. Kan inte vänta på vad Metro, DN och SvD kommer att skriva om detta!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21480914.ab

Polisen verkar dock säga sitt där.

– Än så länge är det bara misstänkt cannabis. Växterna ska skickas på analys nu, säger Roger Russing, biträdande stationsbefäl vid polisen i Södertörn.

Misstänkt cannabis? Plantorna ÄR väl cannabis, eller hampa som de kallas på svenska? Sedan om de innehåller THC – DET är väl snarare frågan! Vilket jag misstänker att de inte gör ”eftersom plantorna var högre än Tommy” enligt Eva. Hampa som man drogar sig på, honplantor, brukar inte vara så höga.

Nä, det skulle vara riktigt roligt om de hade fått spader för – ingenting!

Ytterligare ett skäl för att legalisera idag, kanske.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: