Men så sluta spekulera så in i helsicke!

Nån jävla dåre har dödat en lärare och en elev med svärd i Trollhättan. Flera andra är skadade allvarligt. Själv avled han då polisen sköt mot honom.

Och det dröjer inte länge innan folk tar upp att det var ett rasistdåd eftersom det var en svenne och det går flera elever med invandrarbakgrund på skolan.

http://www.dn.se/nyheter/sverige/en-21-aring-som-gillade-nazityskland-men-ocksa-rammstein/

Gärningsmannen gillade Jimmie Åkesson. Han lyssnade på Rammstein, som många andra. Och precis som många andra var han kritisk till extremistisk islam. Men han gillade också den invandringskritiska bloggaren Angry Foreigner och en video kallad ”Nazi Generator 2015” där leksaksmänniskor (judar) eldas upp under glad tysk marschmusik.

Men han är död han också och kan inte berätta. Som Oisín Cantwell skriver, kan man inte vänta med spekulationerna tills man vet mer?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/oisincantwell/article21631922.ab

Naturligtvis sprider idioter som spekulerar i om det var utlänning sina inlägg överallt. Men det är också konstigt att skriva som Totte Löfström gör på Nyheter 24, att detta är rasisternas chans medan Sverige sörjer. Vaddå rasisternas chans? Det är ju vissa saker som tyder på att det var en nasse som gjorde det!
http://nyheter24.se/nyheter/kronikor/814948-lat-inte-rasisterna-anvanda-skolattacken-i-trollhattan-for-att-sprida-hat

Det man möjligen kan tycka är lite märkligt är att inte fan uttalade sig politiker och sörjde då IKEA-morden var ett faktum. De som mördades där hade väl också anhöriga som hamnade i chock!

Och det var tydligen också ett rasistmord, han mördade för att de såg svenska ut – enligt Westmanlands Läns Tidning, märk väl, INTE Avpixlat eller Fria tider!

http://vlt.se/ikeamorden/1.3213362-mordarens-val-av-offer-de-sag-svenska-ut-

Men det heter officiellt att han hade tagit metaamfetamin- och därmed är locket på!

http://www.expressen.se/nyheter/han-hade-spar-av-metamfetamin-i-blodet/

Finns det någon som kan säga mig hur man får stopp på dessa rasister, oavsett om det är svenska nazister, eritreaner som tycker att Sverige behandlar dem illa eller IS-anhängare som hatar ALLA?

Då IKEA-morden skedde i somras så var det för mig självklart att inte alla invandrare eller asylboende skulle få skulden för vad mördaren gjorde. Men nu kommer media att hata ALLA som inte vill ha fri invandring! Det ÄR skillnad!

Och tyvärr, även om jag önskar att det inte vore så, så tror jag att både rasistmord och mord utförda av utlänningar kommer att öka. Ju fler människor i samklang med besparingar, ju mer bostadsbrist och arbetslöshet – ju fler som mår psykiskt dåligt – ju fler illdåd!

Vi kanske måste lösa detta nu.

Annonser

2 svar so far »

  1. 1

    Asp said,

    Varför ens nämna Rammstein? Bandet gillar att provocera, men har aldrig på något vis antytt att de är nynazistiska på något vis. Att koppla ett band till nynazism enbart för att de spelar aggressiv musik på tyska är djupt fördomsfullt och ignorant. Faktum är att när de skulle driva med naziryktena, så skrev de låten ”Links 2-3-4” (vänster 2-3-4) med avsikten att skapa ett ”elakt” sound. I texten sjunger de att deras hjärta slår för vänstern, vilket syftar på deras politiska vänstersympatier.

  2. 2

    Asp said,

    Förresten, jag reagerade när Totte Löfström skrev: ”För rasister och sverigevänner blir argumenten bara bättre ju värre situationen visar sig vara.” Här används alltså ”sverigevän” som något förkastligt, i samma andetag som man yttrar ”rasist”. Sådana här kommentarer gör bara allt fler människor irriterade över den manipulation media och politiker försöker utöva, deras ”antingen är du med oss eller mot oss”-mentalitet där man tycks idiotförklara läsare och åhörare. Man vill få folk att tro att om man är ”sverigevän”, så jublar man när människor dör i ett sammanhang som man kan utnyttja politiskt. Ändå är det ju precis det Löfström sysslar med i sin artikel.


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: