Världen blir allt sämre

Många tankar snurrar i huvudet sedan de förskräckliga terrordåden i Paris för en vecka sedan. Dagligen sker detta på många plaster i världen, men det uppmärksammas mer då det sker i väst. Det har dock sina förklaringar. Dels så upprörs folk mer om det sker i kulturer som liknar ens egen och då det ligger geografiskt nära. Dels så sker det i länder som inte är krigszoner. Civila dödas där inte inbördeskrig råder eller andra länder har gjort krigsförklaringar mot dem.

Därför tog jag illa vid mig då ett flygplan från Malaysia med holländare och Australier främst sköts ner över Ukraina förra sommaren. Klantigt var det att flygrutten gick över krigsområde. Men nu när detta händer i Paris – så är det folk med invandrarbakgrund från Frankrike och Belgien som begår detta! De dödar allt och alla. Kristna, judar, muslimer, ateister!

Så kommer en och annan och gråter för att man vill ha strängare gränskontroller till Sverige eftersom det försvårar för flyktingar! Men man HAR ju gränskontroller i varje land för att undvika sådant här i så hög grad det är möjligt! Men här släpps allt och alla in. Trots att inte varenda muslim är fredliga och trots att det är lätt att förfalska pass.

Man tog ju fast en kille på ett asylboende i Boliden. Ska inte de som flytt hit kunna känna sig säkra i Sverige heller?? Och de som påstår att det inte gömmer sig IS-anhängare bland flyktingar måste nog tänka om nu…

Jag frågar mig inte längre om det kommer hända i Sverige, Tyskland, Belgien, Spanien eller vilket annat västeuropeiskt land som helst. Jag är bara rädd för NÄR det kommer ske. Det är nämligen lätt att förfalska syriska pass också…

Våra politiker har lovat guld och gröna skogar till de flyktingar som kommer. Bostäder och jobb. Samtidigt sover folk ute eftersom det inte finns någonstans för dessa flyktingar att ta vägen. Och får de inge jobb eller bostäder – så får många människor extrema åsikter! Det sker bland svenska nazister och bland muslimska IS-anhängare idag.

Vill vi ha mer av det? Och är det så lätt att få icke-kvalificerade jobb så hade jag då heller velat ha det då jag var sexton i stället för att gå 20 år i skolan och ändå riskera arbetslöshet, så som verkligheten ser ut för många idag. Folk som har bott här i ett antal generationer kommer inte acceptera.

Migrationsverket och till och med självaste Stefan Lövfen säger att det inte går längre. Något som SD länge har hävdat. Hade en SD:are sagt det hade det varit rasism, inte en kritik av ett system som inte funkar.

Men en sak är väl positiv ändå. Det kommer inga fler galningar och säger att vi ska ta emot de som åker iväg för att strida för IS med öppna armar och ge dem förtur till jobb och bostäder längre…
https://ejkorrekt.wordpress.com/2015/01/16/jag-blev-sa-forbannad-sa-att-jag-stangde-av-tvn/

Och till er som vill att vi ändå ska ta emot allt fler och skippa gränskontroller – vart ska folk fly sedan när situationen en dag är likadan som i de länder de flytt från? Och vart ska européerna fly?

Jag utgår från att ni inte har skaffat barn till denna överbefolkade värld. Uppenbarligen FINNS det inte plats för alla. Fast det borde.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: