Att mörka gör det bara värre!

Som säkert de flesta av er som läser detta vet så har kvinnor trakasserats på events i Köln och även i Stockholm. Flertalet av sexövergreppen har utförts av asylsökande.

Givetvis är inte alla asylsökande eller personer med invandrarbakgrund tafsare, men det som är sjukt är att polisen tycks ha mörklagt dessa brott. Man vill nämligen ta hänsyn till ”ett visst parti”. Det handlar om Sverigedemokraterna och att man är rädd för att de ska öka och att folk kommer att säga att ”se så de bär sig åt”.

Men genom att mörka så tror man ju att det är ÄNNU fler utlänningar som begår brott, eftersom man tror att det mörkas ytterligare. Och DET om något kan faktiskt gynna SD!!

Vi måste ju också våga tala om det förtryck som många kvinnor flytt ifrån. Många kvinnor förtrycks i förorter runt om i Sverige. Det finns enkäter gjorda som visar på att så är fallet.

http://www.svd.se/enkat-visar-tydligt-fortryck-i-stockholms-fororter

Kanske bör vi titta på länder som USA och Australien som har hög invandring på hur de lär folk som kommer dit vilka lagar som gäller. Lära folk som kommer hit att här står niqab för att män ock kvinnor ska hållas isär och för ett kvinnoförtryck. (Och att man som kvinna inte bär niqab på jobbet http://www.expressen.se/ledare/sakine-madon/niqaben-hor-inte-hemma-pa-dagis/ ) Lära folk att kvinnor som har jeans och tröja inte är okej att våldta utan normal klädkultur i Europa.

Men, men. I PK-Sverige så talas det mer om hur hemska och rasistiska svenskarna är. Om en svensk man våldtar är han ett svin, om en utländsk man gör det så mörkas det. Eller så säger man att han är svensk eftersom han råkar ha svenskt medborgarskap. Gör en utlänning antiziganistiska uttalanden så skiter man i det, gör enn svensk samma sak anmäls det.

Nej, nu måste jag sluta. Jag måste söka några efter några jobb utomlands….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: