De säger ju emot sig själva!

Det har varit stökigt i samband med demonstrationer idag då invandrarfientliga har demonstrerat. Och vad skriver media då? Jo att TRE POLACKER som var främlingsfientliga har gripits!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22178425.ab

Jag trodde inte man angav nationalitet på folk om det inte hade betydelse för sammanhanget, t.ex. polacker blev diskriminerade för att de var just polacker och inte t.ex. tyskar eller svenskar. PK-media brukar i ”normala” fall vara noga med att skriva att ”en svensk man våldtog på finlandsfärja” även om det visar sig att den ”svenske” mannen har ursprung i annat land men var bosatt i Sverige. Eller så brukar de inte ange nationalitet alls. Så vad spelar det för roll om det var svenskar, polacker, tyskar eller somalier som har tröttnat på den nuvarande invandringspolitiken?

Här säger ju PK-folk emot sig själva. De vill ge sken av att nationalitet inte har någon betydelse, ändå anger de varifrån folk kommer så länge det inte är från något så kallat ”rasifierat” område.

Jag håller också på att läsa en bok ”Om ras och vithet i det samtida Sverige” som är utgiven av Mångkulturellt centrum. Jag vill nämligen veta vilka privilegier jag har som vit. Det första jag läser är att en svensk är vit och att en invandrare är icke-vit!!!

Jaha. Så tyskar, engelsmän, vita amerikaner, norrmän, finnar. etc är inte invandrare?? Hur tänker dessa så kallade antirasister då? Och nej, ni behöver inte upprepa hela tiden i boken att vilka som är rasifierade och inte har varierat över tid, rum och plats. Det vet jag.

Inte heller behöver ni påpeka att 40% av invandrarna har jobb och 75% av svenskarna (vilka de nu är enligt er). Har vi 15-25 % av svenskarna som är arbetslösa är det väl illa nog? Måste vi importera arbetslöshet och de problem som följer på det, räcker det inte med de problem som vi redan har bland svenskar? Och ja, det finns vita svenska män som våldtar och de flesta arabiska män våldtar inte, det vet jag också. Men detta HAR ju eskalerat i takt med ökad invandring.

Dessutom är det inte bara gärningsmän och -kvinnor som ofta har invandrarbakgrund. Offren har de också!

Ibland tror jag att de värsta ”rasisterna” är de så kallade ”antirasisterna”. De säger ju emot sig själva. Ena stunden menar de att det inte finns raser, nästa stund anser de att vissa grupper blir diskriminerade på grund av ras. Då är de många gånger klokare i boken då de talar om utseende i stället för ras (men de är inte alltid konsekventa där, de menar att man måste tala om ras för att se vissa strukturer).

Visst kan jag hålla med om att då folk kommenterar andras utseende så är det många gånger puckat. Men att påstå att någon ser ut som en pudel i håret är väl mer än lovligt korkat oavsett vilken färg på huden folk har – eller?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: