Glitter värre i Mello!

Så var alla deltävlingar överstökade. Och här är Pinglans reaktioner över deltävling 4:
Redan innan tävlingen drog igång, så att säga så var det en riktigt snygg metallic-top på tjejen som ville man skulle rösta på det dyrare numret Sarah Dawn Finer hade också en fin (eller ”finer”) metalllic-klänning. Men vad var det för kinky klänning Gina Dirawi hade??

Roligt öppningsnummer med svensk text till det australiensiska bidraget ”Toinight again” från förra årets ESC (de sjöng även originaltexten på slutet).

Så småningom blir det fler klädbyten. Gina har både en klänning à la Jessica Rabbit – riktigt snygg, och även den vita med glittrande löv var fin. Sarah’s klänning i grönt var jag mindre förtjust i, däremot ÄLSKADE jag hennes svarta glitterklänning!

Sarah visade också vilken grym sångerska hon är i ballad-inslaget!

Denna vecka var det Lena Endre som läste ”Jag ljuger så bra”. Inte så bra som de andra skådisarna eller texterna, sorry…

Så blev jag lite paff då Gina säger till Martin Stenmark att han är en godbit som hon vill stoppa i sin ficka! DET skulle varit han som hade sagt så till henne, gissa om det hade blivit ett sabla liv då!

Och – FÅR man sjunga ”Sverige, Sverige fosterland” i en kör som bara tycks bestå av vita, ha,ha!? Vad jag inte fattar är varför det blev ett sånt sabla liv över att det sjöngs folkvisor på hebreiska, arabiska och samiska enligt media. Till och med Klas-Göran har ju gjorts på holländska.

Sedan så gillade jag Jon-Henriks silverkolt också!

Men – varför sjöng de att ”jag vill leva jag vill dö på jorden” Vem fan vill dö i rymden??? Eller är det fult att vilja vara nordisk?

Nåja, till låtarna.

Eclipse bjöd på schlagerrock med en riktigt bra sångare. Låten kom femma

Dolly Style hade jättefina metallic-kjolar och lysande skor, och sorry, men jag GILLAR kawaii. MY-Little-pony-t-ahirts tyder dock på att det är dagispop- Inte är det världens bästa sångerskor heller. Låten gick till Andra chansen.

Martin Stenmarcks låta var ju en stöld av Whiter shade of pale med Procul Harum! https://www.youtube.com/watch?v=Mb3iPP-tHdA
Låten slutade som sexa.

Linda Bengtzing såg ut som Sinead O’Connor, och låttexten var tamejfan det värsta jag har hört i detta sammanhang! ”Han ligger i min säng stel”, uppmuntrar hon till mord av män som inte passar upp på henne elelr inte gör som hon vill??? Hon skrek att hon älskar det här då låten var slut! TUR att den kom sist!!!

Frans var långt ifrån ”Whos’s da man” i sitt bidrag. Han var bättre än låten i mitt tycke, som gick till final.

Panetoz hade ett snyggt nummer med två killar som kon inflygandes, och hela koreografin var snygg. Låten var bra och det var härlig energi rakt igenom. Det blev Andra chansen för Panetoz.

Molly Sandén sjöng en låt som lät som någon slags nedtonad version av Euphoria, och hon sjunger GRYMT bra!
Fast jag tyckte synd om alla epileptiker med all stroboskopeffekt. Helt rätt att låten är i final!

http://www.dn.se/kultur-noje/johanna-paulsson-musikaliskt-antiklimax-med-valfortjant-finalskrall/

http://www.svd.se/just-nu-pampigt-nummer-storfavorit-i-gavle/om/kultur

http://www.expressen.se/noje/melodifestivalen/sa-har-mots-artisterna-i-andra-chansen/ – såhär möter artisterna i Andra chansen varandra

Fortsättning följer…

Annonser

1 Response so far »

  1. 1

    Tofflan said,

    Du skriver så på pricken! Och detta vet jag trots att jag inte tittade – bara när Sarah Dawn Finer var i rutan.


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: