Trött på floskler

Jaha, så har det hänt igen. I en stad som har varit hårdbevakad mer än någon annan i Europa. IS har nämligen begått ett terrordåd i Bryssel med hittills 34 döda och hundratals skadade. Jag undrar och fruktar för den dag då Stockholm drabbas. Jag säger tyvärr inte OM utan NÄR. Ty i detta land har man noll koll på vad man släpper in.

I boken ”Inte svart eller vitt utan svart och vitt” av Merit Wager, så har ett antal kvinnor som jobbar på Migrationsverket att man inte kollar det minsta innan man släpper in. Folk behöver vara säga ”jag kommer från Syrien”, och vips får man inresetillstånd! Borde man inte anställa någon som kan skilja på olika arabiska dialekter innan det släpps in?

http://www.bokus.com/bok/9789198221442/inte-svart-eller-vitt-utan-svart-och-vitt-miggor-berattar-april-2014-oktober-2015/

Om vi tar in fler terrorister, vad händer då med de som faktiskt ÄR skyddsbehövande??

Den man som utförde terrordåden har tagit sig till Europa under förevändning att han var flykting från Syrien.
835984-han-ar-europas-mest-jagade-man-det-har-vet-vi-om-honom
Han hade också bott i Sverige!
http://nyheter24.se/nyheter/utrikes/836044-spar-leder-till-sverige
Är det sant som dessa miggor säger att vem som helst som utger sig för att vara flykting blir insläppt i Sverige och väl inne att det är fri rörlighet inom EU, tja, då fattar väl en barnunge att det inte är speciellt bra vare sig för européers eller verkliga flyktingars säkerhet!

Men i Sverige så har många fortfarande svårt att erkänna. Man anses vara rasist om man inte vill ha terrorister i landet. Och man bryr sig mer om flyktingar än de som bor här. NU när det kommer tiotusentals till Sverige ska man ta fram bostäder och arbeten. Varför har man inte gjort det innan? Det finns massor av svenskar och utlänningar som saknar jobb och bostäder. Numera är jag själv arbetslös och man anställer inte på grund av dålig ekonomi. På de flesta ställen, skulle jag säga. Samhällskriser påverkar alla, både flyktingar och andra. Så varför vill man importera lägre skolresultat, bostadsbrist, arbetslöshet och segregation? Och om vi redan nu har svårigheter med matchningar på arbetsmarknaden, hur ska de det gå om vi tar in ännu fler? Och som sagt, jag är emot ökat barnafödande av delvis samma orsak.

Redan idag sätter våra politiker sin egen befolkning åt sidan för flyktingarna. Tacka fan för att vi får ökad nazism, rasism och främlingsfientlighet som jag VERKLIGEN INTE vill se i detta land! Om politiker skiter i svenskar och satsar på att få in fler flyktingar och återanvändande IS-terrorister som är kopplade till nätverk som bombar och dödar i civila städer – vad fan inbillar ni er att folk TROR?
http://nyheter24.se/debatt/835648-snalla-bara-erkann-ni-bryr-er-mer-om-flyktingarna-an-vara-aldre

Innan vi hade dessa flyktingströmmar så small det inte en gång varannan månad i Europa. I Paris har det skett två gånger. I Köpenhamn har det smällt. I Bryssel har det smällt. I Istanbul har det smällt.

Och jag börjar tröttna på floskler nu. Vi har hört vid tidigare attacker att de ett hot mot öppenheten och demokratin. Så länge vi inte ser sanningen i vitögat är öppenhet och demokrati bara ord. Och att IS inte har med muslimer att göra är väl lika sant som att säga att medeltida korståg inte hade med kristendom att göra. Självklart är inte alla muslimer IS-anhängare, och precis som vida andra attacker så måste ju tidningarna skriva om hur synd det är som svenska muslimer.
http://www.metro.se/nyheter/oro-hos-svenska-muslimer-efter-daden/Hdzpcw!wDa1nshWdp5XSz3X8yacg/
SJÄLVKLART har inte alla, eller ens de flesta muslimer något kollektivt ansvar eller skuld i det som sker, tvärtom, IS hatar de vettiga muslimerna lika mycket som de hatar västerlänningar. Men uppenbart FINNS det fler idioter bland muslimer än bland andra trosuppfattningar i västvärlden, precis som att hat mot homosexuella är vanligare än hat mot heterosexuella är vanligare även bland västerlänningar och att även hat mot heterosexuella förekommer. Till exempel.

Och förresten, är det detta vi ska vänja oss vid att det är krig och terror över hela världen och inte någon fristad någonstans – ursäkta, men då FÅR jag nästan lust att klappa till de som över huvud taget tänkt tanken att föröka sig på denna planeten. Och då är jag emot våld, ska ni veta.

Men vad kan man vänta sig av politiker som gullar med muslimska terrorister och gör situationen fruktansvärd för kristna flyktingar och moderata muslimer. Och att det kommer upp vid alla sådana här händelser att ”ååh stackars flyktingar”. Ja, flyktingar har en hemsk situation. Nej, alla muslimer är inte skuld. Men är man normalt funtad FATTAR man väl det, och är man det inte funkar väl ändå inte propagandan! Och visst kan man komma med floskler om att även högerextremister begår terrordåd. Men Breivik och Mangs handlar på eget bevåg, de är inte tre stycken som skjuter på en gång. Breivik var igång får fem år sedan, och då kom ingen ny och sköt 90 till tre månader efter. Lite skillnad, kanske.

Och visst, precis som i fallet Breivik så är det synd om anhöriga, kanske har terroristerna trauman och en taskig barndom och så vidare. Men hur många som INTE dödar har inte det?! Jävla idioter som säger sådant, säger jag bara! Politiker säger precis som efter parisdåden att terrornivån är höjd, lev som vanligt och så vidare. Jojo, har ni skottsäkra bilar till mig, så! Och händer det här, vem skulle våga gå ner i en tunnelbana efter det? Sedan kan ni tjata hur mycket ni vill om att vi ger terroristerna rätt om vi blir rädda!

Och den dagen det sker så är väl även terrordåd högerns fel…

Ähhh, Glad Påsk förresten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: