Arga blatten är en tillgång för Sverige!

Arga Blatten,eller Angry Foreigner har lagt ut en hel del på Youtube. Han kan göra detta eftersom han själv är flykting från ex-Jugoslavien. Men jag måste säga att de är underbart att han finns i Sverige, eftersom han säger EXAKT det som jag tänker! Att vi måste tala uppriktigt om invandring, kunna stödja mångkultur och samtidigt kunna vara kritisk till den politik som förs.

En politik som mörkar och ljuger för att motverka rasism – men som i stället spår på den! Vi lever i ett land där åsiktskorridoren är så strypt att man riskerar att förlora sitt jobb om du har fel åsikt är ett klart exempel på demokratur! Och nu HAR till och med vissa journalister börjat erkänna att de gjort fel som mörkat eller vinklat vissa saker som kommit fram.

Det FINNS ju en anledning till att denna blogg är anonym. Och då röker jag inte gräs i de svenska gathörnen eller tycker det är okej att behandla invandrare illa.

Och precis som Arga Blatten skriver, kommer man strypa åsiktskorridoren bir SD starkare. Och då kan det svängning åt andra hållet. Det är därför det är hemskt att SD-sympatisörer får sparken eller nekas jobb, så stärks de, nästa gång kanske feminister, kommunister eller HBTQ-personer diskrimineras på arbetsmarknaden. Det kanske till och med blir förbjudet att kritisera styret. Och då är vi inte ens en demoktratur längre utan en diktatur.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: