Avslöjandena om miljöpartiet är bara toppen på ett isberg

Representanter för ett parti ska dela dess åsikter och ideologi. Men den grundläggande principen har partierna frångått i jakten på röster och mångfald. I stället för att lyfta fram politiker utifrån vad de står för, har man fokuserat på etnicitet och religiös bakgrund.

Det är därför Miljöpartiet har kunnat ha en minister som bjudit in en antisemit till riksdagen och jämfört IS-fanatiker med Finlandsfrivilliga, vägrat erkänna folkmordet på kristna och som sällskapar med turkiska islamister och våldsbejakande fascister.

Detta skriver Sakine Madon i Expressen.
http://www.expressen.se/ledare/sakine-madon/rostjakt-far-mp-att-florta-med-islamister/

Att välja in muslimer ger ett sken av mångfald, och MP är inte de enda som har fallit i fällan. . Socialdemokraterna hamnade i blåsväder när Omar Mustafa för några år sedan valdes in i partistyrelsen. Ordförande för Turkiska riksförbundet, Hasan Dölek, som själv i tal har uppmanat till våld, har varit socialdemokratisk politiker. Moderaterna hade den kontroversielle Abdirizak Waberi i riksdagen under den förra mandatperioden. Innan dess hamnade islamisten Mahmoud Aldebe, som förespråkade sharialagar, på Centerpartiets nomineringslista till riksdagen. Efter kritik lämnade han partiet 2010. I Vänsterpartiet är Zakarias Zouhir aktiv, han kallar skärpt terrorlagstiftning för en ”attack” mot muslimer. ”Muslimska Mänskliga Rättighetskommittén” som han var med och grundade har bjudit in terrordömda till seminarier.

Även Aftonbladet tar upp att islamister kan ha infiltrerat MP. Vilket jag då faktiskt kan tro på att tidningarna inte ljuger. Det enda skulle väl vara då att SD har hotat media, som dessa medier har påstått. Men det är inget jag tror på då man får se filmsekvenser av hur företrädarna gör Muslimska brödraskapets tecken.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22685523.ab

Nu väntar vi som sagt bara på att de andra partierna kommer ut som islamister. Till och med SD, haha!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: