Varför hör man inget från feministerna nu?

På flera sätt är det synd att jag är arbetslös nuförtiden. En anledning är att jag skulle vilja veta hur alla dessa feminister resonerar kring fikaborden kring det som händer i Miljöpartiet just nu.

Antagligen tiger de. I alla fall i mer ”offentliga” sammanhang. I dagens Metro kan man läsa ett debattinlägg av feministen Lady Dahmer, som skriver att hon inte vill dela lika i föräldraledigheten.

http://www.metro.se/metro-debatt/nej-vi-kommer-inte-dela-lika-pa-foraldraledigheten-nu-heller/EVHpdy!5EpscNnP7Acc/

Hon värderar nämligen andra saker högre:

– Tid med mina barn. Kortare dagar på förskola och fritids. Detta kräver en förälder som är hemma vid 15.00. Svårt att kombinera med heltidsarbete.

– Sen förskolestart. Då behöver man en förälder hemma länge vilket kräver viss ekonomisk förutsättning vilket kräver att den som tjänar mest också jobbar mest.

– Amningen. Nu ska jag inte upprätthålla myten om att man inte kan helamma och dela lika, för det kan man oftast men det kan också vara svårare att få till.

Men – det ÄR ju så som de som du kallar dina motståndare resonerar också. Det finns väl massor med kvinnor som VILL vara hemma med sina barn den första tiden. Och sorry, kan man inte klara sig på en lön, kanske dags att fundera på om man har råd med barn.
Och vad är problemet i så fall med att lösa amningsproblemet? Har det inte hetat att man ska ge barn flaskmjölk så att även pappan kan mata babyn? Vill du inte bli en levande mjölkcentral som kvinna – skaffa inte barn!

Jag känner till ett fall av bröstcancer, där kvinnan helt enkelt inte FICK amma eftersom hon fick strålningsbehandling. Barnet är flera år gammalt och mår bra idag.

Nej, sluta tjata om att ni är sådana feminister om ni inte är det! Det enda problemet eller kloka feministiska tanken jag kan se i detta är att det oftast är mannen som har de högre lönen i familjen. Men inte heller det är hundraprocentigt, jag vet ett fall på en av mina arbetsplatser där det var mannen som fick vara hemma och vabba eftersom det var kvinnan som tjänade mest.

Dessutom, ni feministiska kvinnor kan väl säga vad ni tycker om dessa män som inte handhälsar. Eller att det finns ett antal IS-män i Sverige som vill utföra terrorattentat.
http://www.metro.se/nyheter/det-har-vet-vi-om-det-befarade-terrorhotet-mot-sverige/EVHpdz!2GPgjH0fmWC7E/
Men det är ju inte vita män som gör det. Och enligt alltför många feminister så är det bara sådana som är onda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: