Frans får konkurrens – en vecka kvar!!!

I år kommer det att bli ett pausnummer i Eurovision Song Contest – som är en parodi på Eurovision! Markoolio och Linda Bengtzing – är det någon som minns?

I kvällens Inför-program började man med att lyssna på Lettlands bidrag. Sångaren sjöng för jävla falskt! VAR fanns melodin?

Efter det fick vi lyssna på vad Polen kommer att tävla med. Det är klart behagligare och sångaren ser ut som Jesus! Sådant gillar Pinglan.

Schweiziskan sjunger bra, men denna ballad är mellanmjölk.

Inte heller Israel tävlar med en melodisk låt. Gäsp! Detta KAN bara inte gå till final. Även om jag gillar videon.

Vitryssland kan det gå hur som helst för. Låten är bättre än killen som hotar med att uppträda naken på scenen med en varg.

Tyskland tävlar med en söt tjej. Problemet är att låten påminner om den låt Tyskland tävlade med förra året, och vi vet ju alla hur det gick då. Just det, Tyskland fick en sistaplats.

Serbiens sångerska hade ingen dålig glitterklänning, och låten var uptempo, men jag förstod den inte.

Irland tävlar med Nicky Byrne, som var med i Westlife då en gång i tiden. Detta tror jag på. Killen är duktig och låten är bra. Visserligen kommer han inte att vinna, men det kommer att gå bra.

Makedonien skickar en tjej som sjunger, ”donna, donna, donna, donna, donna” till ESC – NEJ! Verserna är bättre än refrängen – det säger allt!

Litauen tävlar med en kille som också låter som en pojkbandsartist. Om han är lika duktig live så kommer detta att gå bra.

Australien hade en bättre låt förra året. Men detta kan bli farligt om hon gör en bra show! Med tanke på hur resten är så kommer detta att gå bra.

Nu ska Pinglan sova.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: