Ha det skitigt hemma eller bli vräkt!

En man i 60-årsåldern som bor i en etta i Linköping hotas av vräkning – för att han dammsuger sin etta fem timmar i sträck och duschar för ofta!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23003754.ab

Enligt mannen själv lider han av ett hälsotillstånd som gör att han måste städa och tvätta sig konstant. Han använder även tvättstugan dagligen och går omkring där lättklädd eller naken.

Okej, jag kan fatta att det är obehagligt med män i tvättstugan som går omkring där och dinglar med dasen. Jag skulle inte heller gilla det. Och trist att huset är så kasst att det inte tål duschning. Men att dammsuga fem timmar om dagen om det sker på dagtid? Jag har själv en kompis som hade massor av djur och på den tiden det begav sig dammsög hon också dagligen eftersom djuren spred sågspån omkring sig. Även att hon dammsög vid 16-16:30-tiden så klagade grannarna!

Snacka om att vi är världens mest lättkränkta folk…

Ska man förbjuda folk att ha barn, som både för liv och förstör också?  Skulle man hävda något sådant skulle de lättkränkta gå i taket, ju!

Hoppas att inte min grannes sovrum skadas av att mitt badrum ligger ovanför!

Själv hoppas jag mannen får hjälp i stället för att behöva ta skit. Oavsett om han har ADHD, OCD, Asperger, allergi eller något annat. Boendet där är kanske inte det rätta, han kanske behöver anpassat boende och en tvättstuga i lägenheten om han nu på grund av funktionsnedsättning eller ide0logi är nudist. Har man Asperger eller vissa allergier KAN kläder vara något obehagligt. Men för den sakens skull måste omgivningen känna sig trygg.

Ha det bäst!

Hälsningar Pinglan, som antagligen har drag av Asperger och kanske ska kolla upp det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: