Vem utesluts nästa gång?

Flera partiledare har förkunnat att de kommer att gå med i årets Pride på grund av händelserna i Orlando förra helgen. Bland annat statsminister Stefan Löfven och KD-ledaren Ebba Busch Thor. Inte illa att vi får kristdemokrater i Pride! En del av dem hävdar ju att en familj består av mamma-pappa-barn!

Men Christian Waltersson, ordförande  i Stockholm Pride ger SD kalla handen. Jimmie Åkesson har öppnat för att Sverigedemokraterna ska kunna delta i Pride – men enligt Waltersson så skulle SD ha fel värdegrund! Fel värdegrund? Hurdå? Står det i partiprogrammet att hbtq-personer inte ska ha några rättigheter, eller vad?

Det enda Jimmie Åkesson har sagt mig veterligen är att han tidigare inte velat delta i Pride eftersom det mer handlar om nakenhet och sexualisering än det viktiga budskapet. Något som även en del från FI har hävdat. Och som jag och flera vänner till mig som inte röstar på något av dessa partier hävdar.

Ska FI också uteslutas ur Pride om de inte gillar sexfixering?

http://www.sydsvenskan.se/2016-06-15/inget-pridefirande-for-sd

Antagligen finns det bögar och flator som röstar på SD. De måste väl också få finnas?

Attentatet i Orlando utfördes dessutom av en islamist. Ska inte muslimer få delta i Pride om de så önskar? Till och med Åkesson säger att inte alla muslimer ska behöva lida för vad islamister gör!

http://www.tv4.se/nyheterna/artiklar/%C3%A5kesson-vi-%C3%A4r-i-krig-57610c42b9a9f612440001e5

Är det inte illa nog att man inte får jobba fackligt om man är SD:are för att det inte passar förbundens värdegrund? Ska förbunden ha värdegrunder, eller ska de stå upp för de yrkesverksamma inom deras områden? Det är ju lika jobbigt som att biblioteken börjar tjattra om värdegrunder när de ska låna ut böcker och förse folk med information!

http://www.dn.se/nyheter/sverige/fackforbund-stoppar-sverigedemokrater/

Just sådant här skrämmer mig. Ty det är sådan negativ särbehandling som får folk att rösta på SD, eftersom de menar att PK-maffian förnekar problem. Och får SD majoritet så kommer de antagligen att slå tillbaka. Mot PK-folk – och även mot HBTQ! Trots att det finns homosexuella som inte heller är glada åt att det kommer kristna och muslimska homofober från olika delar av världen.

Nu säger kanske någon att det finns väl homofober som är svenska ateister och kristna och muslimer som är queer. Visst, och kalla mig gärna fördomsfull, men jag tror nog att homofobi är vanligare t.ex. på vissa håll i USA än här.

Även om idioter och vettiga människor finns överallt.

Men nog kunde jag önska lite mer konsekvens och att folk tänkte lite mer själva än att bara förlita sig på vad PK säger.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: