Fy fan för våldtäktsmän – och Zara Larsson!

En tjej blev våldtagen igår under en konsert med Zara Larssson. ”Fyfan för dig som skamlöst våldtar en tjej i publikhavet. Du förtjänar att brinna i helvetet”, skriver hon på Twitter.

Det kan jag VERKLIGEN hålla med om! De som våldtar ÄR svin. MEN – sedan skriver hon: ”Fy fan för er killar som får tjejer att känna sig osäkra när de går på festival. Jag hatar killar. Hatar hatar hatar.”

http://www.dn.se/nyheter/sverige/zara-larsson-om-misstankta-valdtakten-fy-fan-for-er-killar/

Hur fan kan hon generalisera män på det sättet?? Byt ut ordet män mot muslimer, så hör ni ju hur det låter.

Tack och lov så får detta inte stå oemotsagt. Men Zara Larsson svarar genast.

”Jag orkar inte fler som påpekar ’inte alla killar’ eller ’jag är minsan en duktig kille, jag våldtar inte’

Det handlar om att det gång på gång på gång är vidriga snubbar utsätter tjejer för detta. Män. Killar. Sånna som ’aldriiiig skulle’.”

”Vad gör då alla ”snälla killar” när tjejer blir våldtagna? Är ni helt enkelt bara för upptagna med att berätta hur snälla ni är? Det är inte fucking jobbigt att blir generaliserad. Det är jobbigt att känna sig osäker på en festival där man ska ha kul och njuta. MEN DET KAN FOLK INTE PGA KILLAR. USCH.”

Jasså, det är inte jobbigt att bli generaliserad? Okej, ni ”snälla” invandrare, lite skit får man ta, eller hur? Det är ju jobbigt för andra att känna sig osäkra. SÅ FAN HELLER att sådant ska accepteras, DET är nämligen rasism i mina ögon. Man kan inte hjälpa vilket ursprung man har eller vilket kön man har – hur fan kan man då begära att man ska ta ett kollektivt ansvar för vad EN eller NÅGRA idioter gör??

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article23098161.ab

Då EN man våldtar är det ALLA mäns fel. Då EN muslim skjuter på homosexuella eller EN svart kristen sticker ner folk på IKEA för att de är vita, då är det den enskilde personens ansvar, och man uppmanas till att inte ge alla muslimer eller alla svarta skulden, helt riktigt. Varför ska då ALLLA vita be om ursäkt för slavhandel som ägde rum innan de föddes och som skedde av högt uppsatta och inte av gemene man som råkat födas i vissa länder,  eller för  nynazism?

Enligt samma resonemang SKA inte alla män behöva ta skit för vad idioter gör, något som de flesta män tar avstånd från.

Zara Larsson, snälla killar våldtar inte. De är, precis som många tjejer, för flata för att vittna. Men skulle du vilja vittna om du kände dig hotad eller rädd eller skulle bli anklagad för att ha bidragit till något som du inte vill kännas vid? Och JAG vill inte höra skitsnack om att man är feg om man är rädd! Då gör du nämligen MIG otrygg!TROTS att jag VERKLIGREN håller med om att det är för jävligt att man ska känna sig otrygg om man går på konsert.

Men Zara, hur ställer du dig till om folk är rädda för att gå på konserter för att de är rädda för muslimska terrordåd? Är alla muslimer svin då?

Skulle gärna se en tweet om detta från fröken Larsson citerat i våra dagstidningar…

Intressant att både de som håller med Zara Larsson och som tycker hon är dum och kommenterar dessa ståndpunkter i Aftonbladet är mestadels killar. Några tjejer kommenterar, men de håller med Zara. En tjej menar att det är patriarkatets fel, och att det är så Zara menar när hon hatar män.

Men ska man då inte kritisera strukturen i stället för individerna?

Jag förstår också att Zara är upprörd över det som hände, men, det var folk efter IKEAmorden och terrordåden i Paris, Bryssel och senast i Turkiet också. Ger det oss rätt att säga att ”där ser man, utlänningar är svin” bara för att vi upprörs över det som händre?

Många alternativa medier rapporterar om våldtäkter som inte ens vanliga medier rapporterar om – eftersom gärningsmannen har utländsk bakgrund. Inte heller det gör alla utländska män till våldtäktsmän, de flesta av dem, till och med de som kommer från VERKLIGT patriarkala samhällen, är emot våldtäkter!

Men fine, Zara, du har som god förebild för ungdomar lärt dem att det är rätt att hata och generalisera!

Själv hoppas jag att polisen får tag i den skyldige som förstörde livet för en tjej på festival.

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: