Hur vet du vad dom heter?

Vad kan möjligtvis vara mer provocerande än att fyra våldtäkter ägt rum på en festival?

Att en vänsterfitta skriver om det, så klart, skriver Emelie Roslund i Expressen.

http://www.expressen.se/noje/kronikorer/de-enda-som-hotat-mig-heter-janne-peter-anders-eller-mats/

De mejl hon får i sin inkorg är klart rasistiska. Hon får läsa saker som att man inte bör släppa in ensamkommande och invandrare på festivalerna eftersom det är de som tafsar och våldtar.

Avsändarna ska tydligen heta Janne, Peter, Anders eller Mats. Enligt vad hon sade idag på TV4 Nyhetsmorgon idag så är de dessutom i 50-årsåldern.

Jag kan helt hålla med om att det fasen inte bara är utlänningar som våldtar. Bråvalla kostar dessutom pengar, så ensamkommande flyktingbarn kan vi nog också utesluta denna gång. Sjuk kvinnosyn förekommer överallt och i alla kulturer, etniciteter och nationaliteter. Men – hur kan hon veta vad avsändarna heter och hur gamla de är? Har hon spårat?

Hon skriver att alla svar hon får fördömer våldtäkterna. Men att många vill att hon ska våldtas själv. Av invandrare så att hon förstår varför det sker. Tja, detta är väl troligt att det är svenska nazister som har skrivit. Som kan vara i 50-årsåldern och heta Mats.  Men de som kallar henne för vänsterfitta kan väl för fasiken också ha vilken nationalitet som helst.

Kanske mörkas inte våldtäkterna och de sexuella ofredandet på de  festivaler där det är inträde eftersom det är svenskar som våldtar och tafsar där. Det kommer vi aldrig få veta. Och är det intressant? Det är väl vidrigt vilket som?

Vad som åter är mer intressant är just att även hon talar om att ”män våldtar” i TV4. Så småningom säger hon ”inte alla män, men det är män”. Byt gärna ut ”inte alla muslimer, men muslimer” då ni talar om terrordådet i Bagdad idag där över 80 dog, kära journalister! Ja, inte alla journalister, men journalister.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23106884.ab

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: