Det goda hatet

Ibland undrar jag hur man tänker inom vänstern. Rasism är ju helt förkastligt, men inom vänstern tycks det vara okej att uttrycka rasism – så länge det riktar sig till den vite heterosexuelle mannen. Och om en person med utländsk bakgrund uttrycker sig i stil med att det finns svensk kultur och allt i Sverige inte är förtryck mot rasifierade – ja, då kallas de för husblattar och förrädare!

Och när programmet Tankesmedjan i P3  i våras kallade Göreborgs-Postens borgerliga skribent Alice Teodorescu för husblatte svarade Sveriges Radios vd Cilla Benkö att det var helt okej eftersom den programledare som sa det själv har utländsk bakgrund. Bara man slår från vänster och själv har utländsk bakgrund skulle rasistiska uttryck alltså gå an.

Så snacka om att det är skillnad på folk och folk i det här landet!

Och till och med folk som får stöd och bidrag från regeringen för att ge ut böcker om hur synd det är om dem för att de inte är vita gråter ut för att de är diskriminerade och att vita förtrycker dem.  Har någon invandrare något att invända mot detta så är de sämre människor.

Men rasism försvinner väl inte bara för att den kommer från vänster eller så kallade antirasister – eller?

http://www.expressen.se/ledare/sakine-madon/rasismen-som-far-ryggdunkar/

En invandrare som inte är på vänsterns sida ska väl inte bli kallad för sinnesslö och anklagas för att stödja vithetsnormen? Varför är hatet accepterat då det kommer från ”rätt” sida?

http://www.expressen.se/ledare/sakine-madon/vanstern-blundar-for-det-egna-nathatet/

Hoppas nu inte att Sakine Madon, som skrivit dessa artiklar, får ta skit som ”husblatte” och ”förrädare”.

Arge blatten får antagligen ta sådan skit konstant. Han säger rent ut bland annat att homohat i förorterna inte tas på allvar eftersom det är muslimer som står för hatet och hotet mot homosexuella där. Han tar också upp de fall där till exempel muslimska lesbiska tjejer får stöd av sina familjer eller hur familjer med transsexuella barn söker skydd i Sverige och hur de får stryk på skolorna här! Och det är inte svenskar som misshandlar…

Den senaste tiden har det också talats om sexuella övergrepp på festivaler, jag har även skrivit om det här. Gudrun Schyman tycker att det är sorgligt att debatten har kopplats till utövarnas etnicitet, som om  inte svenska män våldtar och tafsar. Självklart har sådant inte med etnicitet, men RÄCKER det inte med de svenska förtryckarna, måste man ”importera” ÄNNU fler???

http://www.dn.se/nyheter/sverige/slaget-om-svenskheten/

Sedan kan ju jag personligen tycka att debatten i det fallet snarare borde handla om att flertalet män inte tycker det är okej att ofreda, varken svenska eller utländska män accepterar i regel inte våldtäkter. Men det skulle FI aldrig medge. Lika lite som de medger att det finns en svensk kultur. Ty om det finns en svensk kultur så kanske man måste medge att det finns vissa fördelar med den, som att man till exempel har kommit längre än de flesta i jämställdhet. Det betyder att andra kulturer inte är så jämställda och därmed dåliga. Och om andra kulturer får man inte säga att de är dåliga, för det är rasism.

Därför blir det tillåtet att tala om svenskar som dåliga människor som förtrycker och är som talibaner. Därför är det tillåtet att tala om vithetsnormer. Därför tiger man om hot mot homosexuella i våra förorter. Därför döms invandrare som slår sina barn mildare än svenskar som gör det. Därför mörkas det om vilka det i regel är som tafsar. Därför får vissa grupper gråta ut i media.

Eftersom den media som sägs vara oberoende står till vänster.

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: