Dana Pourkomeylian, ytterligare en manshaterska

Dana Pourkomeylian, socialliberal samhällsdebattör och juridikstuderande, skriver ännu en av dessa manshatande krönikor. Hon skriver nämligen att sexuellt våld har en sak gemensamt – faktumet att förövaren i största majoritet är man, närmare bestämt i 98% av fallen.

http://www.aftonbladet.se/debatt/article23232367.ab

Detta skulle vara huvudproblemet med våldtäkter. Att sexualförbrytare och våldtäktsmän inte står särskilt högt i kurs hos flertalet som har en dase mellan benen, det tar hon inte upp alls.

Det hon tar upp är att då det rör sig om utländska män så talar man om deras kultur, men då det gäller svenska män så heter det att inte alla män våldtar.

Men, vad fasiken? I båda fallen rör det sig om enstaka idioter. Och inte alla män. Eller alla utlänningar.

Hon skriver vidare:

Mord, våld, sexuellt våld, övergrepp mot barn, krig och terror har alla en sak gemensamt och det är inte en viss kultur. Det är inte en religion. Det är det faktum att förövaren i största majoritet är man.

Byt ut ordet ”man” mot ”person med invandrarbakgrund” så får det hela en ganska skämmande innebörd. Terror i Europa den senaste tiden har begåtts just av sådana, och det är FASEN inte alla invandrare som tycker det är okej!

Som sagt, i PK-Sverige jublas det i vissa fall då det generaliseras och i andra fall så fördöms det å det grövsta.

 

 

Annonser

3 svar so far »

 1. 1

  Golaleh said,

  Hur tycker du att Danas påståenden står sig relativt #meetoo och andra liknande rörelser?

  • 2

   Pinglan said,

   Tyvärr är det denna vändning som #metoo och liknande rörelser har tagit. Det som är bra med dessa rörelser är att man (läs: kvinnor) har börjar tala om det, men det har tyvärr tagit vändningen att alla män är djur och alla kvinnor är offer. Visserligen har även lesbiska kvinnor rullats i tjära och visst talas i små bokstäver om utsatta män, men det är inte i de proportionerna.
   Man talar också om att det är i vissa branscher detta förekommer. Men sexuella trakasserier förekommer överallt. Och det är både mån och kvinnor som utsätts och både män och kvinnor som trakasserar.
   Inte heller är det några klara gränser. I detta landet kan du ena gången anklagas för svineri om du tittar på ”fel sätt” på någon, nästa gång frikänns du även om du har våldtagit.
   Kanske måste vi alla börja leva som jag, dvs asexuellt. Då skulle gränserna vara tydligare. Jag vill inte knulla. Jag vill inte bli flirtad med. Sedan får du gärna tycka att jag helt neutralt ser bra ut. Inga undertoner, inget tafsande, inget snack om att sex är en rättighet och att homosexuella ska ha rätt till sex, ingen rättighet att skaffa barn. Easy. Problemet är löst.

 2. 3

  Golaleh said,

  Hur tycker du nu avseende Danas artikel relativt #meetoo och andra liknande rörelser?


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: