Jag fruktar den dagen

Sedan 2012 har cirka 300 unga män och ett tiotal kvinnor från Sverige tagit värvning i IS för att kunna delta i kriget i Syrien och Irak. Lägg så till detta det förväntade mörkertalet på ytterligare något hundratal personer som man ännu inte fått slag på.

Detta gör att vi har all anledning att oroa oss. Varför skulle vi i Sverige skonas från det som drabbat Paris två gånger, Köpenhamn, Orlando, Nice, München, Bryssel och även misslyckade försök i Stockholm och Ansbach.

http://www.expressen.se/kronikorer/leif-gw-persson/oro-att-det-varsta-aven-kan-handa-hos-oss/

Tack vare denna generösa flyktingpolitik som vi driver här så kan det bli fruktansvärda konsekvenser i slutändan. Får vi samma scenarier här i Europa, med ett Frankrike som står på gränsen till inbördeskrig, med ett Tyskland som drabbats av fyra attentat på en vecka – jag menar återigen, vart ska de som verkligen har skyddsbehov ta vägen? Vart ska européerna göra? Kolonisera Afrika på nytt? Det vill vi väl inte, va?

Får inte folk boenden och arbeten, så BLIR det problem. Och vi måste fixa detta FORT! Vi kan inte fortsätta släppa in hela världen och hävda att barn är en mänsklig rättighet som även kukbärare kan ha i magen i nio månader.

Ju äldre jag blir, desto mer äcklas jag av mänskligheten…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: