Vi ska tydligen bara tacka och ta emot

Masskjutningen i München begicks av en tysk-iransk pojke. Svensk media väljer att betona att offren var av utländsk härkomst och att pojken ansåg sig själv vara ”arisk”.

http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/mariaehlinkolk/article23245879.ab

Självklart finns det de som inte ser ut som majoritetsbefolkningen som hatar andra som inte ser ut som majoritetsbefolkningen. Jackie Arklöv är en.

Men fakta består. Civila i Europa har på kort tid råkat ut för precis den typ av attacker som folk i Mellanöstern flyr från. Och vad säger media?

JO:

  • Rädsla får inte styra!
  • Vi får inte stänga gränser!

Som om man bara kan ge fan i att vara rädd! Ska vi säga till de som flyr just från dessa fasor att de inte ska vara rädda? Utan stanna kvar och låta vardagen fortgå. I så fall spelar det ju ingen roll om vi är inhumana och stoppar folk.

Att ha öppna gränser GÖR ju faktiskt till en viss del att problemen kommer hit. Folk lever i utanförskap här – och de som gör det DRAS lättare till extremism. Svenskar eller utlänningar. Vi HAR problem här, vi behöver inte importera problem. I synnerhet när det knappt finns koll på vilka som släpps in. Skulle man ha det så skulle även mycket bli lättare även för de som kommer, de skulle också kunna få sina ärenden handlagda fortare.

Så jag VET att jag är inkonsekvent. Å ena sidan förstår man den terror som de flyr ifrån bättre, man fattar situationen. Men å andra sidan så vill då inte jag ha hit det. Och får vi hit det – vart ska folk DÅ ta vägen??? Det BLIR ju slutet för homo sapiens.

Så med andra ord – sluta föröka er, det har ni inget för. Utom lidande för mänskligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: