Med vänstern daltas det…

Poliser, soldater och folk från allianspartier ska kunna gå i Pridetåg utan att trakasseras. Arrangörerna måste markera mot vänsterextremisterna.

I Malmö har det gått så långt att exempelvis Edith Escobar, distriktsordförande för Moderaternas hbtq-förbund, inte längre vågar ha med sig sitt barn till Pride. Escobar, som har blivit spottad på av skrikande och maskerade extremister, säger att ”för flera år sedan var det nazisterna vi var rädda för, nu är det hbtq-personer från våldsvänstern som är det största hotet”. Maria Hölerman, distriktsordförande för HBT-liberalerna i Skåne, har blivit omringad i Malmö Pride. Aggressiva ”aktivister” fick då hennes barn att gråta av rädsla.

Tidigare har Pride-deltagare från Judiska församlingen i Stockholm kallats barnamördare. Och för fem år sedan omringade, trakasserade och förföljde extremister från ”Ofog” en officer i Pridetåget. Officeren, som hette Lars Carlsson och inte lever längre, hade jobbat hårt för ökad tolerans i Försvarsmakten. Men enligt vänsterextremisterna var han en ”fel” homosexuell på grund av sitt yrke.

Poliser i Pridetåg får stå till svars för den gällande flyktingpolitiken, när ilskan borde riktas mot den rödgröna regeringen.

http://www.expressen.se/ledare/sakine-madon/sluta-dalta-med-rosa-hbtq-huliganer/

Detta skriver Sakine Madon i Expressen. Mycket klokt. Pride som vägrar sverigedemokratiska bögar och flator tillträde eftersom de tillhör ”fel” parti borde kanske sluta dalta med vänsterextreminster som tycks mena att man inte kan vara homosexuell om man har vissa jobb eller röstar på vissa partier.

Vad tog det där med acceptans och tolerans vägen?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: