Är Sven Melander en del av problemet?

Sven Melander hyllas  i TV, nu senast idag i TV4, för att han försvarar Zara Larsson då hon skuldbelägger alla män för våldtäkter som tyvärr begås av några få som tyvärr gör att många kvinnor är rädda och gör att vi kvinnor måste vara försiktiga.

Han talar om annat än vad dessa män gör utan drar det vanliga om patriarkala strukturer,  om att män tjänar mer och hur de snackar på våra arbetsplatser. Jojo, jag har jobbat på en kvinnodominerad arbetsplats, och både de högsta lönerna och snedsitsarna innehades av män. Och jag lovar, den kvinnliga jargongen var inte heller alltid så kul.

Tyvärr är inslaget för färskt för att jag ska hitta. Men detta är vad han säger:

Han menar att det bara är män som tycker att Zara Larsson som är problem när hon generaliserar. Skulle han eller någon annan på svensk media ta ställning om alla muslimer blir kollektivt beskyllda.

Johan lyckas i alla fall få reportrar helt ställda på både Expressen och Aftonbladet då han tar upp att Zara Larsson lägger skuld kollektivt på män.

Riktigt kul då tjejen på Expressen vägrar jämföra hat mot män med hat mot invandrare och då killen på Aftonbladet kommer till insikt att han inte ska behöva ta skit för att det finns idioter som våldtar!

Båda blir så förbannade så dom lägger på!

Angry Foreinger, eller Arge Blatten som han kallas på svenska har SÅ UNDERBARA tankar! I Finland är det inga våldtäkter på festivaler – finns det inte vita heterosexuella män i Finland, eller får man titta på kvinnor.

Kändisar som protesterar mot flyktingpolitiken bor inte fan i Fisksätra eller Husby!

Jag håller helt med Zara  Larsson, Veronica Maggio och Sven Melander då de tar ställning mot våldtäkter. Det är BRA att man uppmärksammar och kritiserar. Men man ska inte kollektivt skuldbelägga. Men det otäckt hur kändisar får tolkningsföreträde och hur media upphöjer vissa åsikter.

Om nu våldtäkter och låga löner har ett samband så är det väl lika otäckt att man inte kan säga vem man röstar på då man diskuterar politik på jobbet. I alla fall på jobbet om man vill ha kvar det.

Nu tror inte heller jag att SD är lösningen eller att vi ska stänga gränser. Det är PK som är problemet.

Också denne arge blatte får ta onödigt skit!

Haha, kvinnor föder män, ni är en del av problemet!

Kram alla män, kvinnor och hen därute!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: