Jag har bara väntat på detta hemska

I går kväll kastade någon  in en handgranat genom ett fönster i Biskopsgården – och en åttaårig pojke dödades! Polisen har rubricerat händelsen som mord alternativt dråp, och ännu har ingen gripits.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23388975.ab

Det är fruktansvärt och jag känner och lider både med pojkens anhöriga och de som känner sig otrygga i området nu. Zehra Aykut, som bor i Biskopsgården med sin familj tror att det bara kommer att bli värre.

Abbe, som har sina rötter i Bosnien, citerar sin pappa, som sade att de flydde från ett krig, men nu har hamnat i ett annat.

Ja, jag tror också att Sverige blir otryggare. Om vi tar in fler invandrare som dels hamnar i utanförskap i Sverige och dels har med sig konflikter hemifrån – PLUS att det dessutom finns många svenskar i utanförskap som söker sig till främlingsfientliga grupper – då KOMMER vi snart att ha krig här också. Att IS hotar hela väst gör inte heller världen tryggare. Och var ska DÅ dessa krigsflyktingar ta vägen?

Pojken som dödade var på besök från England. Ska turister och folk som hälsar på vänner och släktingar inte kunna vara trygga här?

Polisen tror att mordet på pojken var en hämdaktion. Vilket antagligen inte är det sista mordet vi ser på vare sig barn eller vuxna i utsatta bostadsområden.

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article23386420.ab

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: