Varför avskyr du PK när du själv är PK, Alex Shulman?

Alex Shulman har slutat kalla sig politiskt korrekt. Eftersom  PK-kartan är omritad.

”Socialdemokraterna, som tidigare varit en tydlig del av ”PK-etablissemanget”, stänger nu gränserna och försöker göra det så svårt som möjligt för nödställda asylsökande att få en fristad här. Moderaterna eldar på i opposition och säger att dessa extrema åtgärder inte räcker. KD skrattar åt Moderaternas veka förslag och säger att det måste göras mycket mer för att stoppa invandringen! Och bredvid står Sverigedemokraterna och säger: ”Vad var det vi sa?” Dessutom: en undersökning gjord av Aftonbladet/Inizio visar att 60 procent av svenskarna vill ta emot färre flyktingar.

Alltså: Vi har både en regering OCH en majoritet av oppositionen OCH en majoritet av det svenska folket som vill en och samma sak: strypa invandringen”, skriver han i Expressen.

http://www.expressen.se/kronikorer/alex-schulman/jag-avskyr-pk-maffian-som-vill-stanga-granserna/

Alltså är det nya PK att vilja stänga gränserna!

Ursäkta? Alla som vill begränsa invandring vill inte stänga gränserna, majoriteten vill ha en invandringspolitik som fungerar och kapacitet att kunna hjälpa. Att vilja ta emot färre betyder inte att stänga gränser.

Till och med en ej politiskt korrekt Pingla vi ha multikulturella samhällen – samt och även men att vi gör dem möjliga!

Dessutom måste man definiera vad  begreppet PK står för. Ibland kan det stå för det som Alex Shulman säger, dvs det som politiker och majoriteten av folket står för. MEN – det stämmer inte alltid! Det anses till exempel PK att vara emot monarkin,  även om majoriteten av både folket och politikerna vill ha kvar den.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Politisk_korrekthet

Och tvärtemot vad Shulman säger, så ÄR han fortfarande PK! Medias kraft är stor, och även om 60 procent av folk och fä nu vill ha minskad invandring så är det fortfarande PK att vilja öka den.

Först den skrämmande dagen då Avpixlat reglerar all media i Sverige (måtte aldrig den dagen komma!) så skulle det vara PK att vilja stänga gränser.

Fattar ni?

Jag tror snarare på en öppen debatt. Men DET tycks inte vara politiskt korrekt. Ty då är man rasist och homofob. Dessutom kvinnohatare.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: