Varför anmäls inte folk som hatar vita och män, och speciellt vita män, för näthat?

En tjej, som heter Anna och är 19 år, säger sig hata alla som har en penis mellan benen! Jo, ni läste rätt.

http://nyheter24.se/debatt/861336-anna-19-oppet-hatbrev-penis

Tydligen är hon dagligen kränkt av män. Hon tar upp exempel då kvinnor har blivit sexuellt utnyttjade, tafsade på, våldtagna. Det är såklart inte okej på NÅGOT sätt. Men sedan skriver hon:

”Förstår ni hur äckliga ni är? Ni förstör folks liv. Varenda en av er. Har ni inte gjort det än, då kommer det att hända. Har ni inte våldtagit någon, då har ni sett ner på en kvinna på ett annat sätt, omedvetet eller medvetet.

En man har eller kommer förminska kvinnor på något sätt. Och ni som ba, alla män våldtar inte. Nä, men det är alltid män. Eller hur? Alla getingar bits inte, men de bits. Det sker flera tusentals gånger per dag runt om i världen. Och han har eller kommer se ner på er – när han egentligen borde hylla er.”

Men – hur fan kan du som kvinna ha tolkningsföreträde i detta fall? Hur kan du säga hur män ser på kvinnor? Du är ju inte man!

Nej, säger någon, just för att hon är kvinna så vet hon vad kvinnor utsätts för. Jag säger – byt ut ordet män mot invandrare och kvinnor mot svenskar, så kanske ni fattar…

Visst, denna Anna har blivit utnyttjad av män och kränks dagligen, men det finns svenska barn som mobbas av invandrare. Dagligen. Är alla invandrare svin då? Det ställer inte jag upp på!

För mig  är invandrare som svenskar – några dumma några snälla. Men enligt vissa, som denna Rebecka Lysholm, som sade att spraytan var blackface, så är vita onda från födseln! Precis som män!

http://nyheter24.se/debatt/863860-rebecca-18-alla-vi-vita-ar-fortryckare-vi-maste-inse-det

Gud vad glad jag är för att jag inte är en knullande nazist som för mina dåliga vita gener vidare!

En kvinna berättar om att hennes son blir slagen i skolan. Och ingen gör något. Ty han är en pojke. Man hade aldrig accepterat detta om det hade varit en flicka som hade blivit slagen i skolan

http://nyheter24.se/debatt/864116-min-son-blir-knuffad-slagen-och-strypt-i-skolan-lugnt-han-ar-ju-pojke

Så varför talas det inte om att också pojkar diskrimineras och hatas?

”Bussiga Barbro” kommer allt som oftast med bra tips på artiklar till mig. En artikel handlar just om att kvinnor borde tagga ner då det handlar om att göra ner män. Och jag håller helt med om att om nu män är så dumma som alldeles för många kvinnor tycks anse – varför ligger de med dem då?

http://www.svd.se/snalla-kvinnor-skriv-inte-fler-texter-om-dumma-man/om/kultur

Men vad kan man vänta sig i ett land där normkritik är den ledande religionen, så stark att till och med våra muséer urvattnas.  Bot på rasism åstadkoms genom kunskap, inte censur från vänstern.

http://www.expressen.se/kultur/bryr-sig-inte-vanstern-om-kunskapsforfallet/

Vad kan förändra denna svenska konsensus? Där vissa som hatar anmäls för näthat och andra hyllas.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: