Det är annat som det verkligen är tyst om!

Oisín Cantwell  skriver med anledning av ettårsdagen av Trollhättemorden att det är tyst om detta terrordåd. Det var rasistiskt och det allvarligaste dåd som en skola i Sverige upplevt. Men det är tyst om detta, enligt Cantwell.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/oisincantwell/article23761771.ab

Historikern Helene Lööw kallar helt riktigt attacken vid sitt rätta namn – terrorism, och det talas om att rasismen är normaliserad i Sverige.

http://www.expressen.se/kultur/lundin-pettersson-var-ingen-ensam-galning/

Alla som är till höger är tydligen ansvariga för det som skedde i Trollhättan, då Anton Lundin Pettersson inte var ensam även om han agerade på eget bevåg.

Konstigt nog, kan jag tycka, att inte alla som är missnöjda med avslag på asylansökan får ta fan för vad IKEA-mördaren gjorde, då!

Det är nämligen så, kära journalister, att flertalet människor går inte och mördar för att de är missnöjda. Inte ens nynazister eller krigstraumatiserade flyktingar.

Och angående IKEA-morden så har det varit ännu tystare om dem. Jag vet inte ens när årsdagen inföll, det måste varit någon gång i somras. DÄR kan man tala om att det var tyst kring det, vill jag lova! Det var ingen som hedrade offren och inga politiker som yttrade sig! Var det för att det var vuxna som dödades? Eller var det för att det var en svart man som dödade vita?

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: