Konstigt att vilja använda vapen – men inte rasist!

Sedan Katerina Janouch uttalade sig i tjeckisk media om Sveriges förfall har hon formligen fått löpa gatlopp i pressen. Så vad hade hon sagt? Jo, att Sverige håller på att förstöras av massinvandring och att hon inte känner sig säker här, så hon vill skaffa sig vapen! Sjukt att vilja ha vapen, men jag kan hålla med om att vår invandringspolitik inte håller. Och gör man inte det så är man rasist. Vilket också Janouch har fått erfara. Men vad har en dålig invandringspolitik, som även straffar invandrare, med rasism att göra?

Tack och lov så har Janouch vägrat att pudla!

Media har sagt att hon inte tål att bli emotsagd, men samma media vägrar att diskutera med henne. Däremot så vill hon ha fakta och inte anklagelser om rasism då HON kommer med fakta!

Janouch gav den bild av Sverige som hon har upplevt, och varför skulle varken dra ner Sverige i smutsen eller säga att allt är toppen. Under intervjun i tjeckisk TV sade hon både det hon tyckte var bra med Sverige och det hon inte tyckte var bra.

Helt neutralt säger hon att folk har lämnat Sverige, men hon säger INTE att folk flyttar på grund av migration.

”Utan att nämna några källor, utom ”en polis jag känner mycket väl”, hävdar hon att 75 procent av 30 000 illegala nyanlända är män över arton år som utger sig för att vara barn, att det finns 55 no-go-zoner i Sverige där poliser är rädda att operera, att man i Sverige på grund av immigrationen inte har råd att ge pensionärer mat och att folk dör i sjukhusens cancerköer”, fortsätter Carl Rüster på SVT Opinion.

Så sant. Men det var inte den typen av program, enligt Janouch. Och visst hade hon kunnat ta reda på källor, det kan väl även jag tycka, men i detta fall så citerade hon en polis och hur HEN uppfattade det hela.

Janouch sade inte heller att 75 procent av de nyanlända illegala invandrarna är män över 18 år, som utger sig för att vara yngre.

Däremot sade hon att 75 procent av de asylsökande ensamkommande barnen är pojkar/män. Mestadels från Afghanistan.

Där ber hon om ursäkt då 75 procent är felaktigt. Det är fler, 35369 ensamkommande barn sökte asyl 2015.

Av dessa var 32.522 pojkar som uppgav att de var mellan 13-17 år. År 2015 kom över 50 procent av dessa från Afghanistan, enligt Migrationsinfo.

Det hon också säger är att många ljuger om att de är yngre än vad de är, vilket försvårar för de som verkligen är under 18!

Precis som jag kan bli tokig över viss invandring, eftersom det försvårar för de som verkligen är i behov av skydd att få komma, och att Sverige tyvärr blivit en bas för jihadister är känt sedan länge och kan knappt undgått ens Carl Rüster, trots att han bott utanför Sveriges gränser i 26 år.

Men vill man försöka få detta land på fötter igen, så är man tydligen rasist…

http://www.svt.se/opinion/katerina-janouch-om-kritiken

https://video.aktualne.cz/dvtv/svedsko-prestava-zvladat-migraci-narusta-kriminalita-i-strac/r~0ab6755ad5de11e681020025900fea04/?redirected=1484515353

Tjeckiska låter vackert, och vilken bra tjeckiska Katerina talar (nej, så får man inte säga, om man säger att någon talar ett språk bra är man rasist..)

http://www.svt.se/opinion/article11878918.svt

Tydligen är det rasistiskt att säga att svenskar är tråkiga, men generösa och arbetsamma. Men – det är ju så svenskar många gånger beskriver sig själva? Får bara svenskar säga så om sig, men inte tjecker. Lika sjukt som att svarta får säga saker om sig som inte vita får säga, eller att judar får skämta om sig, men inga andra…

Vill man dessutom flytta från Sverige för att vår invandrarpolitik inte funkar, så är man tydligen också villig att stödja högerextremister. Ska folk bara få komma hit för att få ett bättre liv, men vi ska inte få flytta någon annanstans av samma anledning? DET är väl rasism om något!!!

http://www.dn.se/kultur-noje/kulturdebatt/hynek-pallas-tv-intervjun-med-katerina-janouch-sprider-rykten-och-fordomar/

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/aldrig-har-sa-manga-lamnat-sverige

Som sagt, man vet inte varför folk flyttar, men många återvänder, och det är den största invandrargruppen.

http://www.migrationsinfo.se/migration/sverige/asylsokande-i-sverige/ensamkommande-barn/

http://www.svd.se/sa-latt-skaffar-flyktingar-pass–och-sa-tillforlitliga-ar-de#sida-1

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/bokhandel-tar-bort-janouch-bocker

Jag vill nog lämna landet i alla fall. De flesta mornar när jag vaknar gråter jag för att jag är här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: