Jag beundrar verkligen den arge blatten!

En som jag verkligen högaktar är den arge blatten. Han tänker nämligen som jag. Nämligen att det just är denna flata invandrarpolitik som orsakar rasism. Samtidigt som det är helt sjukt att man förväxlar kritik mot den rådande invandrarpolitiken med rasism.

Han är också kritisk till hur källkritik lärs ut. Barn i skolan ska helst bara läsa de traditionella medierna, och Gud nåde dem om de läser Fria tider, Nya tider, Avpixlat eller någon annan rasistsida! Det den arge blatten mycket riktigt säger är att INGEN media ger den sanna bilden. Rasistsajterna sprider lögner, det är helt riktigt. Men ”gammelmedia” ljuger och mörkar. Då sanningar kommer fram så försöker man släta över. Kommer man på att man faktiskt inte kan dölja att invandring kostar, så skriver man helt enkelt att det måste få kosta.

Mer problematiskt anser jag att det är då media hävdar att man måste vara källkritisk då man ser saker som att terrorister gömmer sig i flyktingströmmar. Men hallå! Terrorister tar väl till alla medel för att förgöra européer och de flyktingar som flyr från terrorn! Och om jag inte minns fel så var terroristerna i Bryssel folk som ”flytt” till Sverige och killen som körde in en lastbil i en folkmassa i Berlin var också asylsökande.

Detta gör att jag då är ganska till det som etablissemanget förmedlar.

Ytterligare en video från EAT om att man inte får säga något negativt om asylsökande, ty då är man rasist. Och vikten av att man måste anpassa sig och respektera de lagar och seder som gäller i landet man är. Oavsett om man är i Sverige, Afghanistan eller Bosnien. Och det handlar INTE om att stänga gränser eller inte ska ta emot flyktingar. Men att hylla mångkultur är fel. Det är att invandrarnas lagar och seder ska gälla här. Till skillnad från kulturella influenser som vi både tar emot och delar ut i världen.

Ytterligare en bra analys av Bengt Ohlsson om samtiden.
http://www.dn.se/kultur-noje/kulturdebatt/bengt-ohlsson-i-dessa-dagar-har-jag-anammat-en-stelopererad-optimism/
I sakfrågan är vi överens. Jag avskyr SD lika mycket som de. Men tanken att en åsikt skulle vara så föregriplig att den måste utrotas som ett skadedjur, eller ett farligt virus, är minst lika obehaglig. Klockrent, enligt ”Bussiga Barbro”, som även tipsade om dessa länkar med den arge blatten.
Tack så mycket för länkarna, ”Bussiga Barbro”!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: