Varför skulle jag förneka fakta och egna erfarenheter?

Eva Eriksson, en 19-årig backpacker som nu befinner sig i Australien förfasar sig över hur folk från andra delar av världen, från Schweiz, från Tyskland, från Nederländerna frågar om hon är rädd för att gå ut på nätterna. Givetvis beror det på att man tar emot så många flyktingar i Sverige. Är det verkligen så illa som tidningarna skriver? Visst är Sverige landet med största antalet våldtäkter per invånare? Och jag har alltid sett Sverige som en utopi inom drömmen om en välfärdsstat, men visst förändras det just nu?

Antagandena om Sverige avlöser varandra. Och Eva får hela tiden försvara Sverige. Och att våldtäkter genereras av manskultur, inte av syrisk eller kurdisk kultur!

http://asikt.dn.se/asikt/debatt/vi-maste-ta-kol-pa-alla-fordomar-om-Sverige/

Vafan, hur många under 25  som hatar svenskar och män finns det här? Zara Larsson, Rebecka Lysholm och nu senast denna Eva Eriksson. Kvinnor som ger vita män skulden för allt ont. Som om inte det finns en manskultur i Syrien eller Kurdistan. Eller som att alla svenska män våldtar. De flesta män våldtar INTE, oavsett om de är svenskar, syrianer eller kurder. Att Sverige har höga siffror för våldtäkt är för att man här till skillnad från i andra länder kan våldtas i ett äktenskap. Och att även kvinnor kan våldta i Sverige. Just för att vi INTE accepterar våldtäkter så har vi höga siffror, vilket vi borde förklara för folk från andra länder om man nu vill försvara Sverige!

”Samma man som frågade om jag är rädd menar att den svenska politiken inom tio år kommer vara baserad på muslimska värderingar. Han har rest jorden runt och sett en del, försäkrar han mig om. Han vet hur det funkar. Självsäkert lägger jag till honom på Facebook och lovar att återkomma inom tio år för att visa motsatsen” , skriver Eva Eriksson.

Jag hoppas bara att Eva får rätt. Hon som också tycks ha rest världen runt verkar inte ha lärt sig samma sak som denna man.

Och nej, jag tänker INTE försvara ett land där man hatar vita, där man ger statliga bidrag till organisationer som stödjer terrorism, där man tillåter kvinnoförtryck i vissa fall men inte i andra, där det är lika olagligt att röka gräs hemma i vardagsrummet som att slå någon på käften, där man ska straffas med dubbelarbete och i många fall med att man inte får arbete alls eftersom man inte får diskriminera vissa grupper  om man inte bidrar till samhället genom att föda barn.

Varför i HELVETE skulle jag försvara det???

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: