Vi kan bara hoppas att feminister tar intryck av Robert Hannah!

Om vi ska vända utvecklingen kan vi inte fortsätta ta emot fler moralpoliser bara för att de är flyktingar, skriver Robert Hannah (L).

http://www.expressen.se/debatt/vi-maste-sluta-ta-emot-man-som-hatar-kvinnor/

Sverige har haft en generös flyktingpolitik. Men inte särskilt jämställd. År 2015 var 70% män och 30% kvinnor som sökte asyl i Sverige. I många förorter utsätts kvinnor som kommit hit genom anhöriginvandring för förtryck. Vi kan inte fortsätta vara naiva när det gäller de som kommer till Sverige utan göra klart vad som gäller. Vi kan inte ta emot fler moralpoliser bara för att de är flyktingar. Vill man inte acceptera den kvinnosyn som råder i Sverige så ska man inte få asyl eller medborgarskap.

Robert Hannah, som själv kallar sig liberalfeminist, säger att det räcker med de svenska män som begår våldsbrott mot kvinnor. Vi behöver inte fler med den synen. De som står fast vid en sådan kvinnosyn får söka asyl i Saudiarabien i stället.

Så långt Robert Hannah.

Bra rutet! Det verkar som om feministerna i detta land äntligen börjar vakna! Måtte fler våga säga detta utan att bli anklagade för rasism. Son tyvärr ofta händer. I alla fall om de är svenska, vita män.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: