Naturligtvis måste Mello vara PK – alltså tar vi in Zara Larsson

Nu har vi en representant i Ukraina, och det blir Robin Bengtsson. Svenska folket hade honom på tredje plats, men den internationella juryn hade honom som tvåa.  Svenska folket älskade Nano mest, även om det var jämt. Alla låtar fick mellan 6 och 10 procent.

Robin Bengtsson bytte förresten ut ”fucking Beautiful” mot ”freaking Beautiful”. Lisa Ajax var dock ful i mun och sjöng ”fuck” och inte ”damm”.

Inledningen på programmet var dock lite märklig. Någon konstig låt om att man skulle skaka på rumpan och någon kille till dansare som tog sig på dasen.

Det andra numret med städare i 50-talskläder i pastellfärger  som sjöng att man skulle städa upp efter sig gillade jag bra mycket bättre. Särskilt tjejernas tyllkjolar – Beyond retro, ta tillbaka i sortimentet!!! Och låten var bäst ikväll!

Miniserien Smak med Alexander Rybak var inte heller dum, och covern av ”If i were sorry” var bättre än originalet.

Det jag suckade över var att man tar in en artist som Zara Larsson. Clara Henrys förslag, kanske. Båda är ju radikalfeminister. Även om Zara Larsson, som utsetts till årets kvinna 2017, inte hatar alla män längre.

I juli 2016 twittrade Zara att hon hatade killar – det efter att en kvinna hade anmält att hon hade blivit våldtagen i publikhavet under Bråvallafestivalen, som Zara också uppträdde på.

Hatstormen från kränkta män lät inte vänta på sig och trots att Zara otaliga gånger förklarat att hon inte hatar alla män utan snarare machokulturen så verkar hon tala och twittra för döva öron”, kan man läsa i Expressen.

http://www.expressen.se/noje/qs/zara-larsson-jamstalldhet-borde-vara-ett-skolamne/

Men hur jäkla mycket kan man förvränga fakta?

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article23098161.ab

Hon sade ju tydligt här att det gällde ALLA män! Inte bara de svin som våldtar. Ty sådana svin är hatade av jävligt många män också, vad än många feminister vill få det till!

Så att  så kallade kränkta män blev förbannade var kanske inte så konstigt.

Men åter till festivalen, och jag måste säga att jag älskade Clara Henrys glitterklänning på slutet.

Sedan då Robin Bengtsson utsetts till segrare undrar jag om han tänker börja utanför scenen i Ukraina också. Men det får vi veta först i maj.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: