Antivitism

Då rasism skildras – i media, på arbetsplatser eller skolor – så är det bara en sorts rasism som skildras. Rasism mot mörkhyade eller icke-västerlänningar.

Självklart ska det inte accepteras. Men till exempel kan en irakier kalla en somalier intelligensbefriad ena minuten och en svensk för vitingjävel. I båda fallen är det rasism. Många gånger är det också samma personer som skriker ”svennehora”, ”jävla somalier”, ”judejävel” och ”jäkla musse”. Med andra ord – det är få personer som verkligen är rasister, men de som är det tycks hata de som går att hata, dvs de flesta.

"Ordet svenne är också rasism"

Nu finns det ändå de som säger att svenskar inte kan utsättas för rasism eftersom de är i majoritet.

För det första: Svenskar är inte i majoritet överallt i Sverige.

För det andra: Svarta är i majoritet i Sydafrika, och de utsattes för rasism hela tiden under apartheid.

Rasim är alltid rasism och rasism mot vita är också rasism, så kallad antivitism.

http://nyheter24.se/debatt/845128-rasism-mot-vita-ar-ocksa-rasism

https://dagenssamhalleblog.wordpress.com/2016/04/08/antivitism/

Det tydligaste exemplet på hur antivitism är systematiskt och hur  det slår tillbaka på de icke-rasistiska invandrarna är diskussionen om hur man ska ta emot återvändande IS-krigare. Ja, ni läste rätt. För några dagar sedan skedde ett terrordåd i London, och man vill släppa in terrorister i Sverige! Hur tänker våra politiker? Vill de ha terror och inbördeskrig här?! Och att det slår tillbaka på de invandrare som har flytt från skiten, det är ju rena hånet! Dessa invandrare utsätts ju också, och inte så konstigt, för fördomar från rasister och högerextrema, att, jaja, där ser man så är muslimer! Trots att de precis som vi vill leva i fred och trygghet.

http://nyheter24.se/debatt/878906-marcus-birro-att-valkomna-atervandande-is-krigare-ar-att-sparka-pa-offren

Nej, vi ska inte ha några planer för återvändare! Markus Birro skriver  träffande om hur de säkert resonerar:

”Öh. Har du hört om det fantastiska landet? Dit kan man resa och få uppehållstillstånd och sedan kan man resa ner till IS och spika upp småbarn på pålar och när man reser tillbaka så har staten ordnat ett slags program som gör att man ska återanpassas i samhället och under tiden kan man ju planera nya dåd fast i landet den här gången.”

”Låter ju fantastiskt. Vad heter landet?”

”Sverige.”

Nu säger kanske någon att det finns de som är svenska medborgare och är uppvuxna här som ansluter sig till IS. Men oavsett om du är uppvuxen här, eller till och med är blond och blåögd och heter Erik Johansson – du ska fan inte ”återanpassas” och få bostäder och jobb på gräddfil – då ska du fan ställas inför krigsrätt och landsförräderi! Som Jan Björklund säger – spärra in dem!

http://www.expressen.se/nyheter/bjorklunds-krav-sparra-in-alla-is-atervandare/

Då vi tar emot dessa terrorister med öppna armar, och lovar bostäder och jobb åt både terrorister och de som kommer hit med bomberna i häcken då det inte finns bostäder och jobb åt oss andra (jag är vit, välutbildad och arbetslös, så jag vet fan vad jag talar om), så blir Syriens krig också vårt krig. Också vi i Europa behöver fred i MENA-områdena.

http://nyheter24.se/debatt/879252-sverige-maste-kriga-mot-terrorism-inte-ta-emot-is-krigare

Självklart ska vi hjälpa dem som har skyddsbehov så mycket vi kan. Men vi måste stå fast vid vilka som har det och vilka som inte har det.

http://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/ett-nej-maste-vara-ett-nej-i-flyktingpolitiken/

Men vår invandringspolitk är sjuk. Folk som tar sig hit på laglig väg med giltiga handlingar och är hederliga avvisas, de som smugglas in får stanna, eftersom de är papperslösa, och tydligen extra synd om. Kan så vara, men du vet ju fan inte vem det är! Det finns ju en orsak till varför jag måste ha pass om jag åker till Frankrike och visum om jag ska till USA…

Det är märkligt att de styrande i detta land inte vill skydda dem som lever här.

”Sverige måste sluta hoppas på att inget ska inträffa, för händelserna i vårt närområde och även på Bryggargatan visar att det finns ensamvargar som har förmåga att skada vår demokrati”, skriver liberalen Roger Haddad i Aftonbladet.

http://www.aftonbladet.se/debatt/a/WP232/is-atervandarna-ar-ditt-ansvar-ygeman

Så kallade svenskar har ju varit inblandade i terrordåd runt om i Europa.

IS-svensken Osama Kayem åkte ner till Syrien och ville ta sig tillbaka till Malmö. Den 20 september 2015 tog Osama Krayem sig, med hjälp av ett falskt syriskt pass med det påhittade namnet Naïm al Hamed, till Europa, ”flyktingvägen.

Intressant då de som uppmanar till källkritik säger att det är osant och att det är rasistiska myter.

http://www.dn.se/nyheter/varlden/experter-avfardar-larm-om-jihadister-i-flyktingstrom/

Nej, det får fan vara nog! Jag är trott på antivitism och mediabilden av att om vi inte stöttar ALLA icke-vita så är vi rasister!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: