De enda som vinner på vänsterns antirasism är rasisterna

Fyra personer från Centerns ungdomsförbund vågar tala ut. De menar att genom att placera folk i två fack, vita och icke-vita, skapar en kamp mot rasism som många inte vill identifiera sig med. De  vänsterfeminister som sätter ”vita” och ”icke-vita” emot varandra pratar om ”ras” och ”kulturell appropriering” och hänvisar människors yttrandefrihet inom vissa frågor till en hudfärg. Vita människor demoniseras och så kallade rasifierade görs till offer. Samhället blir inte mer jämlikt och fritt av detta, tvärtom!

I stället ser vi en ökande trend av rena personpåhopp och genuint elaka anklagelser som bortförklaras med att ”jag har tolkningsföreträde” eller ”frustrationen som vi som utsätts för rasism känner ursäktar det här”. När vi skrämmer bort människor från att uttrycka sig i antirasistiska frågor blir både debattklimatet och demokratin mycket svagare.

Vi skapar inte en bredare antirasism genom att avfärda oliktyckare som rasister och andra motbjudande epitet. Det är ingen slump att Sverigedemokraterna växer när dessa rörelser organiserar sig genom att aktivt klanka ner på alla som inte håller med dem.

Vilket Pinglan konstant påpekar på denna blogg.

De enda som vinner på att dessa socialister, med deras separatism, motarbetar andra som bekämpar rasism är rasister. Debatten borde i stället handla om hur vi ska jobba för att uppnå ett mer fritt och jämställt samhälle.

http://www.metro.se/artikel/cuf-de-enda-som-vinner-på-vänsterns-antirasism-är-rasisterna

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: