Detta är ju fan ohållbart!

Snart är vi elva miljoner i detta land. Om jag inte minns fel så var det inte länge sedan vi passerade tiomiljonersstrecket.

http://www.dn.se/nyheter/sverige/snart-ar-vi-elva-miljoner-invanare/

SCB bygger sin framtidsprognos på utvecklingen av barnafödande, migration och livslängd. Sedan 2014 har befolkningen ökat med mer än 100.000 per år, en takt som tros hålla i sig fram till år 2024.

I år beräknas befolkningen öka med 124.000 personer, vilket är en historiskt hög ökning men ändå lägre än 2016 då befolkningen ökade med 144.000 personer.

Främsta orsaken är att fler människor invandrar än utvandrar från Sverige, men också på att 30. 000 fler föds än avlider, enligt SCB.

Under 2016 invandrade 163.000 personer till Sverige, varav drygt 60.000 var flyktingar. Under samma år utvandrade 46.000 personer.

Vad gäller barnafödande förväntas antalet barn öka för varje år fram till 2023, då födslotalet tros bli 133.000 barn. Förra året föddes 117. 000 barn.

Det kan ju vem som helst se att det är ohållbart! Det har varit problem sedan jag var barn och vi var tre miljoner färre och jag ser ännu större problem nu.

Fler och fler jobb rationaliseras bort. Man kan ju fan inte få personlig service på varken banken eller då man ska köpa en tågbiljett längre. Nu kommer väl något pucko på att säga att det finns andra jobb, men enligt senaste Illustrerad vetenskap så kommer inte läkare att operera i framtiden utan robotar.

Jamen, säger folk då, nya jobb kommer att skapas. Hur då, undrar jag. Utvecklingen går snabbt framåt, jobben blir mer komplicerade, vi måste hela tiden utbilda oss på högre och högre nivå. Ska vi inte göra annat än utbilda oss? Hur ska vi då få skattebetalare till samhället? Så NEJ, barn är inte framtiden, fler människor är denna planets tragedi som förstör vårt vackra jordklot med miljöförstöring och konflikter.

Det är inte bättre här i det hänseendet än någon annan stans. Visst, vi dödas inte i krig varje dag här, men miljön förstör vi och vi har ingenstans att bo och att jobba.

Ska Sverige kunna bli ett bra land igen MÅSTE vi sluta knulla som kaniner och släppa in vad fan som helst!

Så, NEJ, jag jublar INTE för att vi blir fler! Vi har problem så det räcker och blir över.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: