Vem bryr sig om vilka som har sex med hästar?

Självklart förekom våldtäkter och tidelag förr i tiden också. Det är inget som har importerats och kommit med ökad invandring, som vissa så kallade sverigevänner påstår.

http://www.expressen.se/kronikorer/lars-lindstrom/den-gamla-drombilden-ar-lika-fel-som-den-nya-mardrommen/

Tydligen har ett fall uppmärksammats då tonårspojkar skulle ha haft tidelag med hästar i Hälsningland, och naturligtvis finns det de som sprider rykten om att det skulle vara arabiska pojkar som skulle vara skyldiga till detta.

Det är helt puckat att sprida sådant här. Så länge man inte vet ska man fan inte spekulera! I detta fall så är de misstänkta gärningsmännen ”svensk-svenska”.

Men vad händer i de fall då det är tvärtom? Då ett brott begås och folk fördomsfullt tror att det är svenskar som är gärningsmän, till exempel då mörkhyade eller muslimer trakasseras och det visar sig att gärningsmännen är invandrare från Mellanöstern.

Inte skrivs det krönikor om att också rasism kommer utifrån, och de som vågar yppa något sådant blir själva beskyllda för att vara rasister.

Tidelag, våldtäkter och rasism finns i alla länder, i alla kulturer och har förekommit i alla tider. Därför borde både sverigevänner och pk-fantaster tänka till lite.

Annars förstärks bara fördomar. Mot varenda jävel på denna planet.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: