Kvinnliga sexköpare behöver inte åka till Gambia längre

Att svenska kvinnor åkt till Gambia för att köpa sex eller till och med gifta sig med unga män är ett sedan länge känt fenomen. Här har man inte talat om att kvinnor utnyttjar fattiga män – utan att de har hjälpt dem! Konstigt nog brukar man inte resonera så då män köper sex i Thailand eller gifter sig med thailändskor.

Men nu behöver inte svenska kvinnor åka till Gambia. De kan bete sig såhär på hemmaplan. Kvinnor söker sig nu till unga afghanska pojkar som saknar asylskäl. Dessa grupper av kvinnor lägger ut bilder där de unga männen kallas saker som ”älskade unge”, ”min lilla afghanpojke” och ”mitt älskade barn”. En kvinna berättar hur hon gett ”sin unge” ett kreditkort och erbjudit sig att tatuera in sitt telefonnummer på hans arm. Ofta framgår det att de unga männen bor hemma hos kvinnorna, som genom att vara familjehem åt kommunen får ett rundligt arvode för besväret.

Då Ann Heberlein gör en granskning av detta så ledde det till en storm av hat. Inte mot kvinnorna som många gånger utnyttjade dessa unga pojkar sexuellt – utan mot Ann Heberlein!

https://detgodasamhallet.com/2017/06/10/gambiaresor-pa-hemmaplan/

”Den aspekten, den rent fysiska, hade vi säkert förstått (och fördömt) om det handlat om svenska män som välkomnat unga asylsökande kvinnor i sina hem och i sina sängar. Om bilderna visat medelålders män som omfamnat ”sina afghanflickor” hade Värdegrunds-Sverige proklamerat undantagstillstånd medan anklagelser hade haglat och lagar blixtändrats”, kan man läsa i bloggen ”Det goda samhället”

Så rätt! Det är verkligen intressant att det finns folk som vill att män som köper sex utomlands ska kunna bli bestraffade i Sverige, men de kvinnor som utnyttjar män I SVERIGE ska gå fria! Och då det handlar om BAAARN enligt våra politiker så begår väl dessa kvinnor barnsexbrott dessutom!

Nej, när man inte tror att det kan bli dummare, så blir det mer än så.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: