Cissi Wallin hatar också män

I Metro skriver Cissi Wallin att hon bara är 32 år och trött på manlig närvaro. Alldeles för många män gör dålig reklam för manssläktet och att feminism bara är en reaktion på det.

https://www.metro.se/artikel/cissi-wallin-jag-är-32-år-och-redan-mätt-på-manlig-närvaro

Men, det finns ju många kvinnor som gör dålig reklam för kvinnosläktet. Och det handlar INTE bara om feminister, som Cissi Wallin påstår. Uppenbarligen har hon bara träffat män som skickar kukbilder, som inte säger tack, och som inte städar så att kvinnor måste skaffa städhjälp!

https://www.metro.se/artikel/cissi-wallin-st%C3%A4dhj%C3%A4lp-%C3%A4r-kvinnors-r%C3%A4ddning-n%C3%A4r-m%C3%A4n-inte-st%C3%A4dar

Nu lever jag ensam och städar själv. Det går utmärkt, utan vare sig städhjälp eller karl. Men så har jag ingen man eller barn som skräpar ner. Men en man som inte gör en kvinna med barn är ju ett asshole! I alla fall enligt Cissi Wallin.

http://blogg.mama.nu/cissiwallin/2016/12/18/en-vill-ha-barn-en-vill-inte-vem-ska-vika-sig/

Vill man inte sätta barn till världen så vill man inte ta ansvar, enligt Cissi Wallin! Det om NÅGOT är väl att TA ansvar! Hur egoistiskt är det inte att sätta barn till denna jävla värld, jag bara undrar…

Har vi inte tillräckligt med överbefolkning, krig, terror och psykisk ohälsa?

Och oavsett om det gäller städning eller barn så PRATAR man väl om det innan man går in i något allvarligare?

Förresten, vem vill överhuvudtaget ha något allvarligare med våldtäktsmän och sexbildsfixerade? Så som alla män är enligt fördomsfulla feminister.

Konstigt nog har jag inte råkat ut för en majoritet män som är svin. Visst finns de, precis som att det finns kvinnor som ljuger, muslimer som är terrorister, högerradikala som attackerar utlänningar och vänsteraktivister som hatar poliser. Men ALLA inom en grupp är inte grisar!

Jag har sett alla sorter bland de flesta. Men folk är individer. Det är inte arv och det är inte miljö som gör det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: