Nu är islamism SD:s fel

Sverigedemokraterna har blivit en katalysator för jihadismen, skriver Simon Andersson, researcher och skribent, interasistmen.se  och Frans Sporsén, migration- och integrationspolitisk talesperson, Centerpartiets ungdomsförbund.

http://www.aftonbladet.se/debatt/a/BpryE/ni-spelar-is-terrorn-i-handerna-akesson

Efter den terrorattack i London som riktade sig mot muslimer skrev Björn Söder, SD, följande på Facebook:

”Offren däremot förtjänar, under förutsättning att de är och var oskyldiga, våra tankar och medlidande. Oavsett om de är och var muslimer eller ej”,

Då blir det liv i luckan. Man menar att det är typiskt sverigedemokrater att bedöma vissa folkgrupper utifrån andra måttstockar. Och att alla muslimer är skyldiga till terrorism.

Ursäkta en dumhetens kvinna, men detta är väl ett tecken på det rakt motsatta. Offer förtjänar medlidande oavsett vilka de är. Gärningsmän förtjänar det inte. Oavsett vilka de är.

Sedan kan man tycka att den där sista meningen var onödig. Men  hade det varit en attack från islamister och även muslimer hade dödats, så hade man tagit upp att ”även muslimer faller offer för islamisternas grymhet”. Och det med rätta! Tycker jag. Eftersom det är sant.

Av samma anledning kan man gott ta upp att även vita, icke-muslimer, drabbas av högerextremas illdåd. Det är till och med vita, icke-muslimer, i synnerhet det till vänster, som är de mest hotade, jämte judarna. Dessa grupper får nämligen ta skit av både islamister och nazister.

Sedan detta med att nationen överskuggar individen och att man ska tänka på samhällets bästa, det är även typiskt för vänstern, även om de inte uttrycker sig så.

Hur däremot SD kan vara en katalysator för jihadism har jag svårt att fatta. Det är ju som att säga att Feministiskt initiativ är en katalysator för män som slår kvinnor. Så kanske det är i vissa fall, men det kan väl även kristdemokrati vara. Precis som att vänsterjournalister spelar SD i händerna – och tydligen därigenom jihadism!

”Paradoxalt nog ställer SD hellre de andra riksdagspartierna till svars för de terrordåd som de kopplar till vad Jimmie Åkesson hänvisar till som en ”mångkulturell splittringspolitik”. Men är inte i själva verket SD:s ideologiska preferenser och polariserande retorik en stor faktor till att det, enligt Säpo idag, befinner sig tusentals islamistiska extremister i Sverige? ” skriver Andersson och Sporsén.

Hur fan kan de få ihop detta? Jag kommer osökt tänka på en Hassan-sketch där de ringer ett samtal till polisen och anklagar dem för inbrott.

Snarare rekryterar väl iS-anhängare fler sverigedemokrater.

http://www.aftonbladet.se/debatt/a/3aL4q

Inte för att jag håller med Mirjam Johansson Wennmark som menar att hatet dominerar i sociala medier. Visst finns det de som inte tycker det är okej att jubla och sjunga på en plats där folk mördats bara dagar tidigare, och visst finns det de som inte tror att blommor och sång botar jihadism. Många är också kritiska till den invandrarpolitik som förs, men de flesta säger faktiskt att det inte är alla muslimer som är skyldiga och de hyllar kärleksmanifestationer.

Men jag har svårt att förstå denna trebarnsmamma (kanske BLIR man konstig av att skaffa barn) då hon nästan försvarar deras dåd:

”Det pratas om hårdare asylprocesser och politik. Kanske är det tvärtom, har vi för hårda asylregler i Sverige?

Att ha kopplingar till terrororganisationer eller våldsbejakande extremism borde vara skäl för ett stopp redan vid landets gränser, men vad gör det med en människa när portarna till livet stängs?

Jag tänker mig att det föder desperation och ur det kan de mest vansinniga tankar och till och med handling växa fram.

Jag utgår från att de flesta som flyr hit har flytt från förtryck och/eller terror och har asylskäl”, skriver hon.

Självklart är de flesta här på ärliga grunder.  Inte heller jag tror på stängda gränser – just för att vi då FÅR fler som befinner sig illegalt här då smuggling kommer att öka. Smuggling gör det mer riskfyllt för de som har skyddsbehov att ta sig hit, och risken för att det blir som i deras hemländer ökar också då terrorister också smugglas in – och vi här vet inte vad som är vad!

Självklart blir folk blöta i bollen av att leva i osäkerhet. Men de flesta som inte har jobb, inte har bostäder, har sjuka släktingar och är rädda för terror i Sverige går inte och dödar folk, så ge gärna fan i att försvara det!

Visserligen vet jag att folk som har barn skulle kunna döda för dem, men det visar ju på egoismen i att föröka sig.

Stefan Krakowski, psykolog, menar också på att love-bombings och blommor inte hejdar jihadister. De är nämligen känslokalla och liv har ingen betydelse för dem.

En gång träffade Krakowski en dömd kvinnlig terrorist som f’ängelseledningen var orolig över eftersom hon mådde psykiskt dåligt. Men det Krakowski fick höra var att inte ångrade något och skulle fortsätta till kampen var över.

http://www.aftonbladet.se/debatt/a/8ylgQ

Hon ville veta vilka rättigheter hon hade, inte prata om känslor, vilket hennes psykiater ville att hon skulle göra.

Nej, kärlek hjälper inte dessa nihilister. I stället måste vi vidta åtgärder här så att vi, som har andra moraliska värderingar, kan leva trygga här.

Regeringens beslut att tillsätta en snabbutredning för att kunna kriminalisera deltagande i terrororganisationer är välkommet.
Personer som tillhör terrorgrupper ska lagföras och dömas i tillämpliga fall, inte få terapi eller förtur till bostad och jobb.

Andra åtgärder bör vara att beröva återvändande jihadister medborgarskapet och utvisa dem. Europadomstolen gav nyligen Storbritannien rätten att återkalla medborgarskapet för en man med hänvisning till hans inblandning i terroristaktiviteter och hans kopplingar till terrorgruppen al-Shabab.

Men att ta ifrån folk dess medborgarskap är väl SÅÅÅÅ RASISTISKT i Sverige. Hur många andra muslimer som vill leva i fred här, det skiter man i. Och vi andra räknas väl inte alls. Vi är bara ett gäng sverigedemokrater eftersom vi fötts med vit hud, och därmed gynnar vi den terrorism som vi förtjänar.

Allt enligt PK.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: