Om ni inte tror att rasism mot vita existerar – kolla in vad Angry Foreigner har fått fram!

Den arge blatten, eller Angry Foreigner som han kallas på engelska, har tagit upp programmet ”Melanin” i ett inlägg. ”Melanin” sändes av UR och där tar svarta ungdomar upp vad vita personer säger till dem. Ett TV-program som är som boken ”Svart kvinna”, med andra ord.

Jag tvivlar inte en sekund på att inte svarta personer får höra både det ena och det andra. Men bevisligen får svenskar också höra saker på grund av att de är svenskar.

Och eftersom det är okej att framställa vita personer som rasister, ja, de är ju rasister på grund av sin vita färg enligt vissa till och med https://www.metro.se/artikel/k%C3%A4ra-vita-svenskar-vi-m%C3%A5ste-prata-mer-om-hudf%C3%A4rg-xr , så måste det ju vara så att alla invandrare, i synnerhet muslimer anser att svenska tjejer är horor, att alla utlänningar tycker att svensk avföring luktar sämre än deras, att utlänningar hatar vår mat, att utlänningar misshandlar oss, att utlänningar anser oss vara åsnor, judejävlar och grisar.

Eller hur? Det är ju uppenbarligen okej att generalisera. Det går ju utmärkt när det gäller vita cis-män, så varför inte när det gäller andra?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: