De män som hotar med våldtäkt sänker sig till samma låga nivå som de som de säger sig hata

Zozan Inci från Roks skrev en artikel om att våldtäkter inte beror på invandrare utan på porr.

http://www.aftonbladet.se/debatt/a/998Ed

Det dröjer inte länge innan hon får svar på tal. Vita svenska män (hur nu hon kan veta det på grund av de namn de undertecknar med) tycker tydligen att hon ska våldtas, dödas eller flytta hem till sitt eget land!

http://www.aftonbladet.se/debatt/a/8y7vw/vita-mans-porrforsvar–hot-om-dodsvaldtakt

De som säger så sjunker lika lågt som de som våldtar, de utlänningar som de säger sig hata. Där kan jag verkligen hålla med feministerna att detta är totalt inkonsekvent. Enligt dessa arga män är det bara de från mer patriarkala kulturer som begår dessa övergrepp.

Men varför talas det inte om att det är individer som bär sig så puckat åt? De flesta vita arga män hotar och våldtar inte. De flesta ensamkommande flyktingbarn våldtar och tafsar inte.

Man måste tänka sig för både från vänster och höger. Om man säger att 97% av de som våldtar är män så måste man också veta att 97% av männen tycker våldtäkt är lika fel som du och jag tycker.

Om man säger att 80% av övergreppen i badhus begås av ensamkommande flyktingpojkar så måste man också veta att 80% av de ensamkommande flyktingpojkarna inte skulle komma på tanken att göra så.

Varför hamnar inte debatten på dessa spår? Varför talas det bara om att det antingen är invandrare som står för den sjuka kvinnosynen eller att ”den som hotade mig hette Anders och den som våldtog hette Niklas”?

Finns det inga sansade människor i debatten?

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: