Jag orkar inte med detta längre!

Redan i år har det varit sex stycken större terrorattacker bara i Europa. Tar man in hela världen har det varit attacker i Burkina Faso, USA, Frankrike, Spanien och Finland bara de två senaste veckorna! Och i media samma jävla ramsa varenda gång, ”var inte rädda, lev som vanligt, låt inte terrorn vinna, visa kärlek” och så vidare!

Vad jag vet är det två av attackerna i år som varit högerextrema. En i London strax efter Ariana Grande-konsertens attentat då en lastbil rammade folk vid en moské. Samt i USA då en bil mejar ner antirasister. De andra har varit islamistiska.

Jag är rädd för att den dagen någon islamist dödar någon anhörig till en högerextrem att vi har en ny Breivik.

Varför tar man inte och sparkar ut dessa islamister med en stor, fet stövel? Man vet ju vilka som åker ner och återvänder? Är de inte medborgare ska de inte släppas in, är de medborgare ska de straffas för landsförräderi och krigsbrott. Är man asylsökande ska man kollas upp vem fan man är – går inte det att lösa inom relativt kort tid ska de tillbaka!

Nu gråter säkert någon och säger att alla som kommer är inte terrorister. Så sant, men så länge man släpper in terrorister så kommer inte vi kunna erbjuda skydd till NÅGON. Inte heller till de som flytt från helvetet.

Och så länge du inte har asyl har du inte uppehållstillstånd och rätt till att vistas i ett land. Alltså har du inte rätt att handla knivar på IKEA i Västerås eller stabba folk för att de är kvinnor i Åbo bara för att du är frustrerad över att du inte får stanna.

Så länge vi inte inser detta så kommer vi att vara rädda och hata. Vilket är en tragedi, inte minst för de invandrare och muslimer som tänker som vi.

Törs man gå ut över huvud taget?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: