Häxjakt på män

Nu verkar den ena kvinnan efter den andra gråta ut över att någon sade något elakt för flera år sedan. Vissa män har också anklagats för både det ena och det andra. Martin Timell har fått sparken från TV4 och han har erkänt vad han har gjort. Lasse Kronér har också hamnat i blåsväder och jag ser med fasa fram emot att de vägrar visa ett av mina favvoprogram ”Dobidoo”. Fredrik Virtanen har fått höra att han har våldtagit, men nekar till brott. Han erkänner att han har gjort dumma saker på fylla och under påverkan av droger, men aldrig att han har våldtagit någon!

Intressant i sig. Mannen är väl übervänster och har själv anklagat folk för både det ena och det andra. Kanske nyttigt för honom att se att vekligheten inte alltid är vad man tror att den är.

Nåja, det finns folk som är kritiska till denna häxjakt på män. Nämligen Alexander Bard.

Bard hänvisar till rättsprincipen att man är ”oskyldig tills motsatsen är bevisad”.
– För mig är Cissi Wallin en galen toka. Jag förstår inte varför hon skulle vara trovärdig, säger han till Expressen.

TV4-profilen utvecklar sitt resonemang på Twitter.
– Historien är full av kvinnor som anklagar män för sexuella övergrepp som aldrig hände. Hur blev kvinnorna plötsligt 100% trovärdiga år 2017? skriver han och fortsätter:

– Om en psykotisk kvinna anklagar en känd man för sexuella övergrepp, och det inte finns en kö av andra kvinnor som anklagar honom, vem litar du då på?

https://stoppapressarna.se/svenskt/alexander-bards-harda-attack-mot-metoo

Exakt! Om en psykotisk man skulle hävda att en kvinna tafsat på honom, skulle man tro på honom då? Knappast.

Bard använder begreppet ”femifascism” för de politiska strömningar han ser omkring sig just nu.
– Killar, flörta inte med tjejer. Någonsin. Och när de flirtar med dig, ignorera. Det borde åtminstone hålla dig säker, tills de börjar ljuga, uppmanar han.

Pinglan uppmanar även män till att aldrig krama ett litet, ledset barn eller att säga till en kvinna att hon är vacker.

Nu hävdar kanske någon att tolv kvinnor faktiskt säger sig HA blivit utsatta för övergrepp av Virtanen. Nåja, det kanske som i det där fallet med Musse då tjejen blev för full och de hade sex. Kanske var det samma sak här. Men jag vet ju inte varken vad kvinnorna har varit utsatta för eller i vilken situation. Uppenbarligen blivit drogade och våldtagna. Men däri ligger väl lika mycket att Virtanen har drogproblem och ett sjukt psyke som att han är sexist.

Att droga ner någon och våldta är aldrig rätt. Men det är fan sjukt med detta manshat mot män som kollektiv. Själv anser jag VERKLIGEN inte att män är djur! De finns, men inte ALLA!

Och Cissi Wallin ÄR inte de vassaste kniven i lådan, sorry! Anklagar man en man som inte vill sätta barn till denna sjuka värld för ansvarslös och ett asshole, ja då kanske man ska tänka sig för då man följer med någon hem. Är man inte smart så utnyttjas man lättare. Tyvärr är det så. Det gäller i de flesta sammanhang.

Och ni tjejer som klagar på att ni blir nypna i rumpan – det verkar ju vara så ni raggar också. I synnerhet om ni är feminister!

http://feministbiblioteket.se/elde-anna-karin-om-ingen-nyper-mig-i-rumpan-snart-sa-gar-jag-hem-1997/

Och joddå, kan ni generalisera, så kan jag!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: