Fan, vad jag är trött på vithatande människor!

Cissi Wallin skriver i Metro om hur trött hon är på att vita människor har problem. Jo, ni läste rätt. Vita människor har problem som att åka på yogaläger och tänka på vad de äter och hur deras rumpor ser snygga ut! Hon blir också upprörd över att hennes unge skar upp foten på ett dricksglas eftersom personalen “plastbantat” skoningslöst. För att ett gäng vita muppar med alldeles för få reella problem hade krävt det.

https://www.metro.se/artikel/cissi-wallin-jag-skäms-över-vår-vita-självupptagenhet

Ursäkta, men vad FAN har beslut om plast eller glas med folks hudfärg att göra??? Det är ju fan rasism att blanda in hudfärg i plast eller glas!!!!

Hade dessa ”vita muppar” som Cissi Wallin så okritiskt kallar dem bestämt sig för att använda plast i stället så kan jag ge mig FAN på att Wallin hade skrivit något om att vita människor är så egoistiska att de inte tänker på miljön.

Fast – å andra sidan hade hon aldrig gjort det. För om man har BAAAARN så behöver man inte tänka på miljön. Däremot är det en dödssynd av barnfria att flyga i stället för att ta tåget eftersom man är en vit egoistisk miljöbov. Att alla de som skaffar barn är de verkliga miljöbovarna med tanke på vad nya människor behöver, DET talas det mindre om i vår värld…

Oron för vardagsrasism hos Cissis rasifierade kompisar tar överhanden från plast och yoga.

https://www.metro.se/artikel/cissi-wallin-jag-skäms-över-vår-vita-självupptagenhet

Snälla Cissi! Jag är vit och har fan annat att oroa mig för än plast, miljöförstöring och yoga. Jag är rädd för terrorister. Och nazister som gör alltmer väsen av sig som motreaktion mot våra politiker, poliser och journalister som inte tar avstånd från dem utan att anklaga folk för rasism och i nästa andetag påstår att alla män är tafsare!  Jag är också rädd för våldsvänster som kastar stenar på allt som kommer i deras väg. Jag försöker förtvivlat få ett vettigt jobb som motsvarar min utbildning, och är inte ens säker på att jag vill vara kvar i detta vithatande land längre.

I ett land där folk gråter om någon råkar säga ”negerboll” men tycker det är okej att tala om ”vita muppar”. I ett land där man drar alla män över en kam men säger ”inte alla muslimer”. I ett land där du får sparken om du har tendenser till obekväma åsikter.  I ett land där hyckleriet och inkonsekvensen inte har någon gräns längre.

Som sagt, det klokaste beslut jag någonsin fattat är att jag aldrig satte barn till denna jävla värld!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: