Feminister är många gånger de sanna rasisterna

Tidigare idag hade jag ett underbart telefonsamtal med min underbara kompis ”Bussiga Barbro”. Vi snackade en del om Cissi Wallin, som jag skrev om i mitt förra blogginlägg, och hennes syn på barnfria och vita.

Senare idag fick jag tips om en annan galen feministtjej, som heter Linnéa Claeson. Hon skriver att hon vill ha en svart kvinna som statsminister, flator i regeringen, romer i Riksdagen, en muslimsk polischef i slöja, djurrättsaktivister i departementen och en kvinna från Balkan som försvarsminister.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/ddOl2O/jag-vill-ha-representation–pa-riktigt

Ty så ÄR svenskarna, enligt Linnéa.

NEJ, så är det inte. Inte 10% av svenskarna är svarta, så varför skulle jag känna mig representerad av en svart person. Och varför skulle Sverige styras av en svart person eller en rom bara för att de är svarta eller romer? Är det inte bättre att kämpa för att folk får sina befattningar på grund av kompetens och inte på grund av hudfärg eller religion? Om en man är den mest kompetenta ska HAN ha jobbet, om en kvinna är mest kompetent ska HON ha jobbet!

Om hon vill ha en drottning ska hon ha tjuvrökt, färgat håret blått och demonstrerat mot nazister.  Med andra ord – vara som alla andra!

Nu finns det ju gudskelov de som protesterar mot sådant vansinne. Sakine  Madon skriver i VLT att det är bra konstigt att man 2017, snart 2018 tydligen behöver påpeka att politiska åsikter och egenskaper inte har med hudfärg, kön och sexuell läggning att göra.

http://www.vlt.se/opinion/ledare/sakine-madon-asikter-ar-inte-hudfarg-linnea-claeson

Om nu Linnéa Claeson vill ha en svart kvinnlig statsminister, vill hon då ha Liberalernas Nyamko Sabuni eller Victoria Kawesa som fram till nyligen var partiledare för Feministiskt initiativ? Inte heller vi svenskar har ju samma åsikter, så varför skulle då kvinnor från Uganda eller män från Iran ha det?

”När identitetspolitiker pratar om representation anar man att det inte inkluderar personer med ”fel” åsikter. Jag har då aldrig sett dem applådera en utlandsfödd eller rullstolsburen kristdemokrat”, skriver Sakine Madon (som jag f.ö. tycker är roligt att se in action igen sedan hon försvann från Expressen).

Annars SKULLE man ju kunna tänka sig att Linnéa Claeson hade lovordat David Lega litegrann. Han är ju både rullstolsburen och jude!

Och hur skulle hon känna sig om någon påstod att hennes åsikter inte var värda att återges eftersom hon är vit? Det är ju faktiskt verklighet för många etniska svenskar idag! Jag menar, hur ofta får man inte höra att ”du har ingen rätt att yttra dig i denna fråga, eftersom du inte är rasifierad”.

Även den mycket kloke Arge Blatten ger klokt Youtubeinlägg om detta!

Om Linnéa nu vill ha en muslimsk kvinna vid makten – vill hon ha en ISIS-kärring som förespråkar omskärelse? Och är hon inte rädd för att vita börjar tänka mer i termer som ”vi och dom” då man börjar tala om skillnader och minoriteter – och, voila, vi har ökad nazism! Fast, å andra sidan, vi har fler islamister än nazister i Sverige, så varför bry sig?

Om man nu ska vara modig så kan man göra som Mona Walter. Hon kommer från Somalia och har konverterat från islam till kristendom. Hon har kritiserat islam – och vad händer??? Hon anklagas för att vara rasist och sverigedemokrat! Hon hotas och tvingas gå under jorden.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Mona_Walter

De flesta muslimer bryr sig inte. De vill bara leva i fred och de försöker anpassa sig. Men politiker daltar med extremisterna.

Den arge blatten avslutar med att säga att majoriteten vill minska invandringen – och sålunda är sverigedemokrater – enligt PK! Så om Linnéa vill bli representerad av folket borde hon bli sverigedemokrat!

Som sagt, de värsta rasisterna är ofta vänster och feminister…

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: