Är islamister terrorister för att de känner sig hotade av kvinnor?

Den danske filmproducenten Peter Aalbæk Jensen, som själv kallar sig för ”Svinet”, har i podcasten Stille før optagelse, som handlar om #metoo, sagt att han märker ett undertryckt raseri bland män mot kvinnor.

Han säger vidare att han tror att ”inom fem år så kommer en svensk man ha skjutit med maskingevär in i en samling kvinnor” och att “det kan nästan inte sluta på något annat sätt”. Detta på grund av att män känner sig kuvade av kvinnor, men inte vågar tala öppet om det.

https://www.svd.se/svensk-man-kommer-skjuta-kvinnor-med-maskingevar

Men GUD så korkat! Det är ju som att säga att islamister skjuter folk för att de känner sig kuvade av kvinnor!

– Det här kan vara farligt på riktigt, säger en känd svenska skådespelare som tipsat SvD Kultur om Aalbæk Jensens uttalanden och själv har arbetat mycket i Danmark. En arg person kan få en knäpp och göra verklighet av detta.

Men jisses! Visst vet jag att det sorgligt nog finns sådana personer. Då Anna Lindh mördades fick en man en knäpp och dödade ett barn på ett dagis. Så i så fall ska vi verkligen sluta rapportera om alla hemskheter som folk gör och om allt hemskt i världen. Det vore verkligen en bra idé, folk skulle må bra mycket bättre psykiskt om man slapp höra om all skit, och ingen skulle vara lyckligare än jag.

– Det finns en acceptans där för att säga saker som faktiskt är över gränsen. I Danmark tycker de att vi lever i en feministisk diktatur i Sverige. Men att tycka att det är okej att uttala sig på det här sättet, det eldar bara på dåligt beteende, säger skådespelaren.

Men – Sverige ÄR en feministisk diktatur! Det menar jag också, även om jag blir förbannad då jag hör att flera kvinnor vittnat om sexuella trakasserier från Peter Aalbæk Jensen. Men tydligen är denne man som jag i månt och mycket. Dvs gillar att provocera.

Och kvinnor ljuger uppenbarligen också. Man behöver bara titta på fallen Ulf Malmros och Urban Ahlin. I båda dessa fall säger också kvinnor som har jobbat nära dem att om de hade varit skyldiga så borde de ha märkt det, men att de inte varit lätta att jobba med och att folk mycket väl kan tänkas vilja hämnas.

Men, som sagt, om ni är oroliga för vad män gör, så noja gärna över annat också. Som islamister. Och i likhet med fallet muslimer så hoppas jag att man inte dömer alla män för vad några gör. Och inte ger varken sexistiska män eller terrorister idéer. Så med andra ord – tig!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: