Hur kommer det sig att folk menar att det inte är några problem?

Jag känner en hel del människor som tycks vara födda optimister. Inga problem. Hakuna matata. Själv önskar jag att jag kunde ha en sådan positiv inställning till livet. Men jag fattar inte hur folk tänker. Hur de kan bagatellisera. För  hur kommer det sig att folk inte tycker att det är ett problem när det är rena rama inbördeskriget i många förorter och folk skjuter ihjäl varandra? Hur kommer det sig att folk inte tycker att det är ett problem då till och med barn dödar varandra? Hur kommer det sig att folk tycks tro att bostäder, jobb och pengar växer på träd?

Hur kommer det sig att folk inte tycks ta folks rädsla på allvar när vem som helst kan komma in i vilka länder som helst, och att i princip hela världen är ett enda stort terrorfält? I Sverige behöver man bara säga att man ska studera.

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6840613

Folk får dessutom asyl bara man betalar!

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6838456

Vi har dessutom flest IS-anhängare per capita i Europa. De begår terrordåd i flera länder och det verkar vara lögn att utreda och straffa dem. Om Europa stänger gränserna mot Sverige – för MIG är det ett jävla problem!

https://www.expressen.se/ledare/naomi-abramowicz/rakna-med-att-hotet-fran-jihadismen-blir-storre/

Ändå så får vi här samma lögner till livs. Invandring är bra. Invandring lönar sig på sikt. Vafan, när inte ens utbildning av svenskar lönar sig på sikt, så kan vi väl inte gynnas av ens välutbildade invandrare. Och alla invandrare är inte högutbildade, lika lite som att alla svenskar är det.

Eva-Lisa Dezmin skriver att om asylinvandringen är en sådan vinst på sikt, varför går då inte mäktiga och rika länder som USA ut med kampanjer och lockar de här människorna till just deras land? En god investering vill ju ingen missa.

Åtminstone USA har lärt sig. Under 1980, när Jimmy Carter var president, inträffade en massinvandring från Kuba. 125000 kubaner kom, och trots att ”bara” 5000 var kriminella sköt brottsstatistiken i höjden i Miami under de närmaste månaderna.

I Sverige blundar man för problemen. Man har noll koll på vilka man släpper in och tror gott om alla. T o m när det är uppenbart att någon ljuger om sin ålder, blundar man. På vilket sätt tror någon att en som börjar sin vistelse i ett land med att ljuga, senare ska ha för avsikt att bidra till samhället?
Asylinvandringsförespråkarna har ännu inte insett att för att något sådant här ska gå med vinst, krävs ordentliga kontroller vid gränserna och tuffa tag när migranterna ska integreras i samhället. Att kravlöst dela ut bidrag utan fordringar på motprestation, kommer att bli en enorm förlust i slutändan. Vi behöver inte ens räkna in den belastning på välfärden som befolkningsökningen utgör, för att inse det.

http://katerinamagasin.se/om-asylinvandringen-ar-sadan-vinst-varfor-kampanjar-da-inte-rika-lander-att-fa-mer-av-den-varan/

Det finns absolut inget rasistiskt med sunt förnuft eftersom det vägleder de flesta i sin vardag. Ytterst få släpper in vilt främmande människor i hemmet vind för våg, bara för att den som knackat på säger att vederbörande vill in. Det fungerar på precis samma sätt vid gränserna.

Jag förstår inte hur det kommer sig att folk tänker så ologiskt och sväljer politikernas sagor med hull och hår. Själv känner jag folk som förespråkar öppna gränser, men inte skulle kunna tänka sig en partner som inte känner till Hasse och Tage eller Magnus, Brasse och Eva. Personer som är förankrade i den svenska folksjälen och kulturen. Och precis så resonerar många. Man kan inte tänka sig ett samhälle där folk inte förstår den kultur som finns där.

Den kravlösa invandringen kostar faktiskt skattebetalare pengar dessutom. Det kostar hisnande summor, samtidigt som det ställer de allra svagaste grupperna i samhället mot dem som kommer hit och också gör anspråk på välfärden. Varför tycks folk inte fatta?

Varför inser inte folk att det är ett problem med parallellkulturer i ett land? Säg NÅGOT ställe där det har fungerat, tack! Mångkultur, ja, parallellkultur, nej.

Men våra politiker och pk-människor fortsätter sticka huvudet i sanden…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: